Hearthstone

Ingyen Ashes of Outland pakkokat kapnak az Outland Inn-vitational nézői!


Hamarosan kezdetét veszi az Outland Inn-vitational, ami során ingyenes kártyacsomagokat kaphatunk.

Hamarosan kezdetét veszi az Ashes of Outland első meghívásos versenye, az Outland Inn-vitational – jelentette be a Blizzard, ami során ajándék kártyacsomagokat szerezhetnek az esemény közvetítését követők. Az ingyenes csomagokat Twitchen lehet majd megszerezni, és nem kell mást tenni, csak nézni a játékokat, és várni a drop-ra, illetve összecsatolni a Twitch és a Battle.net fiókotokat, amit az alábbi módon tehettek meg:

  • Jelentkezz be a Twitch fiókodba PC-n
  • Menj a Beállítások fülre, ezután pedig a Kapcsolatokra
  • Itt tudod csatolni az összes külsős profilodat, ha az támogatott

Ezt mindenképpen számítógépen csináld, mivel nem csak gyorsabb, de elméletileg csak itt van lehetőségetek a profiljaitokat összecsatolni.

A közvetítés során összesen két ajándék csomagra csaphatunk le, amit kétóránként fognak kiosztani: az első két óra után az elsőt a negyedik óra után pedig a másodikat kapjuk majd meg.

Az esemény április 21-én 18:00-kor veszi kezdetét és előzetesen 23:00-ig tart majd. A versenyeken a Hearthstone legnépszerűbb és legjobb játékosai és streamerei két csapatra bontva csapnak össze, így a Feisty Fiends és Salty Satyrs között osztódik szét a 100.000 dolláros (31 millió forintos) összenyeremény. Ebből a nyertes csapat tagjai 6.500 (2 millió forint), a vesztes csapaté pedig 3.500 (780 ezer forint) dollárral gazdagodnak, de a három legtöbb pontot elérő játékos ezen felül még 1.000 dolláros bónusz is bezsebelhet majd. Íme a lineup:

Kép: Blizzard

A Demon Hunter fesztivál során egyedi fűszerezést is kapnak a játékok, ugyanis a két 10 fős csapatok tagjai fogják reprezentálni az egyes kasztokat, így mindenkire jut egy, viszont minden második és negyedik körben az egyik csapat összes tagja Demon Huntert játszik majd. Fentebb már említettem a pontokat; a játékosok a megnyert meccsek után 2 pontot szereznek a csapatuknak, a játék végén pedig értelemszerűen a magasabb pontszámot elérő csapat győzedelmeskedik majd.

Érdemes lesz hát követni az eseményt, és nem csupán az ajándék pakkokért, hanem az előzetesen izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkező játékok miatt is. Ha bármi kérdésetek van a versennyel kapcsolatban, nyugodtan tegyétek fel kommentben, ha tudunk mindenre válaszolunk!

Jó szórakozást kívánunk és ne feledjétek; április 21. 18:00 Outland Inn-vitational!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva