Call of Duty

Meglepően erős újítás miatt szállhat el a Warzone jármű metája!


A szóló módban gyengült, a csapatosban pedig nagyot erősödött a jármű meta.

Nem is olyan nagyon régen még arról írtunk, hogy a megfelelő balansz fenntartása érdekében a szóló meccsekben már nem találjuk meg a páncélozott csapatszállító teherautót, most viszont – az előbb említett változtatást is bejelentő fejlesztő – Amos Hodge adta hírül a másik “apró” változtatást, ami a járműveket, leginkább a csapatos jármű használatot érintette.

A legerősebb jármű kikerült a Warzone szóló módjából

A változtatás a legutóbbi frissítéssel együtt érkezett, és nem is olyan kicsi, mint amilyennek leírják. Mostantól a járműveket vezető játékoson kívül – legyen az helikopter vagy UAZ – az utasok bármikor használhatják a kill streakeket. Bizony, és erről sehol semmit nem találni a hivatalos patch notes-ban, pedig mondanunk sem kell, hogy ennek mekkora hatása lehet a Warzone jármű metájára!

Innentől kezdve, a helikopterben (vagy bármiben) ülők bármikor elnyomhatják bármelyik képességüket, amivel így sokszor elképesztő helyzetelőnybe kerülhetnek! A változtatás elsőre ésszerűnek, de túl erősnek tűnik, amit könnyen balanszolni lehetne azzal, ha a járművek üzemanyaga záros időn belül kifogyna, és kizárólag benzinkutakon lehetne csak újratölteni. Ezt az ötletet egyébként a Facebook csoportunkban vetették fel, és reméljük valamikor a fejlesztőknek is az eszébe jut majd…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva