Valorant

Ace, potato lövések és 1 golyóval 2 kill: Paresz legjobb stream pillanatai tegnapról


Rövid összeállításunk jön kikapcsolódásképp.

Már több, mint egy hete pörög a Valorant zárt bétája, egyre többen kapnak hozzáférést a játékhoz, így nem meglepő, hogy Twitch-en is egyre másra kerül elő a nagy streamereknél a játék.

Paksai “Paresz” Bálint ugyebár a Riot Games legősibb játékában, a League of Legends-ben már jó pár sikert elért – nemrégiben például az NGES jótékonysági kupáját húzták be a Team Pleague-gel:

Team Plague sikerrel és 3000 egyidejű nézővel zajlott le a Stay & Play Gamer Cup LoL versenye!

Most a Valorantra is rápörgött a fiatal játékos: ezúttal a tegnapi streamből hoztunk el négy emlékezetes pillanatot, nézzük is meg őket!

1.Ace

Paresz igencsak hamar belejött a játékba: össze is jött neki egyik körben egy Ace, melyben kedvencünk a reakciója – “Leace-el a pali, hát van ilyen?!”.

2. 1 golyóval 2 kill

Szép megmozdulásokban nem volt hiány: a játék legdrágább, egyben legtöbbet sebző fegyverével, az Operatorral sikerült egy duplát összehoznia egyetlen lövéssel.

3. ADS? Az a gyengéknek való!

Az ADS (Aiming Down Sights), vagyis rácélzás egy hasznos dolog a játékban, ugyanis pontosabb lövéseket tudunk leadni…már akinek szüksége van erre.

4. Ez hihetetlen!

Azért természetesen senki sem tévedhetetlen: olyan potatózást láthattunk az egyik körben tőle, amit egy átlag nagymama hozott volna össze, amikor először ültetjük a játék elé.

Reméljük ti is jól szórakoztatok, ha pedig szeretnétek élőben nézni Pareszt, akkor EZEN a linken éritek el a Twitch csatornáját. Ha pedig ennél is többre vagytok kíváncsiak, akkor ITT éritek el az Instagram, ITT pedig a Facebook oldalát.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva