Apex Legends

Egy új bug használhatatlanná teszi Revenant Death Totemét!


Revenant ultimate képességével már nem először vannak gondok...

A Apex Legends negyedik szezonjával együtt érkezett meg az új karakter, Revenant, aki az eddigi legremekebb módon lett a játékba vezetve. Az őrületes előzetesek után viszont jött a citrom, ugyanis nem csak az egyik legbugosabban induló Season lett, hanem sokszor a karakter képességei sem úgy működtek, ahogyan hivatottak lettek volna.

Revenant új bugjával már teleportálni is tudsz!

Szerencsére a legtöbbet szorgosan javította a Respawn, az viszont szomorú, hogy a mai napig előfordulnak olyan hibák, amik a hősök képességeit érintik, mondanom sem kell mekkora gondot okozva ezzel a csapatoknak, mivel ezek az Apex játékok sarkalatos pontjai. A most felbukkant bugtól sem leszünk boldogok, ugyanis Revenant ultija szerencsétlen módon már másodjára működik rendellenesen.

Történik, hogy a képességet használva nem a Death Totem helyén éledünk újjá, hanem pontosan ott, ahol elhaláloztunk, ami azért problémás, mert így elég nagy az esély arra, hogy másodjára is elhullunk. 

Death Totem bug? from apexlegends

A karakter rövid történetében ezidáig talán ez a legkomolyabb hiba, ami azért is nagy szó, mert a Season 4 az eddigi legbugosabb szezon az Apex Legendsben. A Respawn mentségére szóljon, hogy valóban odafigyelnek a játékosokra, és mindenre szinte azonnal reagálnak, így remélhetőleg ezt is hamar orvosolni fogják, pontosan úgy, ahogyan az éjszakai King’s Canyonnal is történt.

Az EA egyébként példát vehetne a Respawn munkatársainak odafigyeléséről és munkamoráljáról, úgy talán még lenne rá egy csöppnyi esély, hogy ebben az életben orvosolják a szervereik tragikomikus működését.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva