Counter Strike

Sima győzelmek és elmaradt meccsek a legutóbbi játéknapon – MNEB


A Budapest Five és a WiLD lett a nyertese a tegnapi, csonka fordulónak.

Hetedik fordulóhoz, azaz a csoportkör félidejéhez ért az MNEB CS:GO másdik szezonja. A tegnapi játéknap nem sikerült túl hosszúra, hiszen két meccs is elmaradt, a másik kettő pedig könnyű győzelmeket hozott.

A nyitómérkőzésen a LvLUp Esport és a Budapest Five csapott össze, a pálya Inferno lett. Utóbbi nyerte a pisztolykört, de a LvLUp sikeresen forceolt, és 4-1-re el is húzott. Ekkor azonban elbuktak egy 5v3-at, ami elindított egy nagy BP5 winstreaket.

Sebi és csapata zsinórban 12 kört nyert, így a LvLUp-nak nem sok esélye maradt a végére. Egy-két becsületbeli kör még összejött, de végül a Budapest Five simán, 16-7-re megnyerte a találkozót.

A második mérkőzést a WiLD és a GIWU játszotta, újfent Infernón. A pisztolykör meglett a GIWU-nak, a WiLD viszont rávásárolt, és sorra hozta is a köröket.

A párhuzam eddig tartott az előbbi meccsel, ugyanis itt több fordulat nem jött, hussaR-ék végig uralták a pályát, és 12:3-as félidőt követően, végül 16:8-ra behúzták a pályát.

A KmK-BEE, illetve a Genesis-Salamander összecsapások egyaránt elmaradtak, azokat egy későbbi időpontban pótolják majd. Az eseményen most először fordult elő, hogy halasztások lépnek életbe, így a tabella sem tükrözi a tényleges helyzetet.

A WiLD pontban beérte a Salamandert, de egyel több meccsük van. A győzelem ráadásul éppen a sereghajtó GIWU ellen jött össze, amely így “megerősítette” pozícióját. A középmezőnyben helyet cserélt a BP5 és a LvLUp, ugyanis kettejük párharcát előbbi tudta megnyerni.

Ezt már olvastad?

CS:GO Update: Megérkezett a Deagle nerf & mostantól látjuk és “ellophatjuk” mások célkeresztjét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva