Call of Duty

Újonnan sebezhetetlen játékosok gyilkolják végig a Warzone-t!


Csalás vagy bug?

Az Activision az első körös tiltásában közel 50.000 játékost bannolt csalás miatt, amit az utóbbi hetekben-napokban még tovább növeltek, így mostanra már 70.000 csalót purgáltak ki a Warzone-ból. Számos videót találni a neten arról, hogy miként és milyen formában alkalmazzák a cheateket, van aki falakon lát át, van aki aimbotot használ, de igazából szinte mindegy is, az eredmény így is, úgy is mások játékának tönkretétele lesz.

A legújabban kikerült videó alapján felbukkant egy újabb módszer a tisztességes játékosok őrületbe kergetésére, méghozzá a sebezhetetlenség, amitől tulajdonképpen teljesen játszhatatlan lesz a Warzone…

FIX YOUR GAME. New exploit/cheat makes the game unplayable from CODWarzone

Hiába lőtték többen is az ellenfélt, a sebzésjelző még csak egy pillanatra sem villant fel. Egyelőre nem tudni, hogy egy újabb bugról vagy csalásról van-e szó, én viszont elég furcsának találom, hogy a sebezhetetlen játékos rögtön “észrevette” ezt, amit azonnal ki is használt és mindenkit közelharcban ölt meg…Reméljük hamar a végére járnak, és csak kevesen találkoznak majd a jelenséggel!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva