Call of Duty

Egyre több konzolos kapcsolja ki a crossplayt a PC-s csalók miatt! – Te így teheted meg!


Mutatjuk hogyan kapcsolhatod ki konzolon a crossplayt, de vigyázz, megvan az ára!

Korábban többször írtunk már a Warzone csalóiról, hogy milyen eszközökkel teszik tönkre mások játékát, vagy hogy az Activision szinte minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy kiszűrje őket a játékból. Mostanra viszont eljutottunk oda, hogy konzolos játékosok tucatjai kapcsolják ki a crossplayt a PC-s csalók miatt, annyian, amennyi mellett már nem lehet szó nélkül elmenni.

Sokan örülnének annyi játékosnak, amennyit csalásért bannoltak a Warzone-ból

Sokan örültek a crossplaynek, azzal viszont senki nem számolt, hogy ezzel együtt érkezik a PC-s multiplayer rákfenéje is, amihez a konzolos játékosok egyáltalán nincsenek hozzászokva: hogy valaki csalásokkal tegye tönkre a játékot. A Warzone indulása óta elképesztő mennyiségű csalót kellett bannolni, a legutóbbi közölt adatok szerint több, mint 70.000-nél jár a mutató, ami egyre csak feljebb szökik majd.

Nem csoda, hogy a Redditet ellepték az elégedetlen Xbox és PS játékosok, akik mindenkit arra bátorítanak, hogy senki ne foglalkozzon a hosszabb matchmakinggel, mindenki kapcsolja ki a crossplayt, mivel ez az egyetlen módja a csalók eliminálásának. Lentebb mutatjuk TE hogyan teheted ezt meg!

Another Day, Another Game with Cheaters. IW, You NEED to disable cross-play with PC until you fix this. from CODWarzone

How do people get enjoyment out of this? 150+ kill aimbot and can’t report because crossplay from modernwarfare

Sajnos a crossplay kikapcsolása, mint fentebb említettem, megnövekedett várakozással is jár; de ha neked belefér a hozzávetőlegesen 3 percig is eltartó matchmaking, akkor mutatjuk hogyan állíthatod ezt be!

Playstation 4

PS4 tulajoknak van a legegyszerűbb dolga, ugyanis semmi mást nem kell tenni, mint a játékban a beállítások között ránavigálni az Account fülre, és kikapcsolni a crossplayt. Ennyi.

Xbox One

Nos, itt már trükkösebb a helyzet. A miértjének bevallom nem igen néztem utána, de igazából ez mit sem változtat a helyzeten. A következőket kell tenned, ha meg akarsz szabadulni a csalóktól:

  • Menj az Xbox One beállítások menüjébe
  • Itt válaszd ki az Account-ot aztán a Privacy and Online Safety-t
  • Ezután katt a Xbox Live Privacy fülre, ahol nyisd meg a View Details and Customise
  • Ezután menj a Communications and Multiplayer-re, ahol a “You can play with people outside of Xbox Live”-ot állítsd “Block”-ra

Ezzel meg is vagy, de ne feledd: könnyen előfordulhat, hogy több mint 3 percet kell várnod egy meccsre…Jó játékot!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva