Call of Duty

Ezen a területen fokozottan vigyázzatok, mert könnyen beragadhattok!


A csalók mellett ezekkel is meg kell küzdenie a fejlesztőknek és a játékosoknak...

A Warzone ugyan még egészen friss, viszont az utóbbi napokban-hetekben egészen megszaporodtak a különféle bugok, amikről mi is próbálunk mindig beszámolni nektek. A legújabban felfedezettel viszont érdemes nagyon vigyázni, mivel a pálya egyes szakaszán könnyen beszorulhattok, ahonnan bizony sehogyan nem szabadulhattok.

Hamarosan javítják a Júdás-kalap bugot, ami lebuktat a thermal scope előtt!

Ahogy egy új hiba felfedezésekor lenni szokott, először még senki sem figyel oda rá igazán, de miután egyre többen számolnak be róla, úgy veszik azt egyre komolyabban. Hasonló a történet most is, ugyanis a Redditet mára rendre lepik el olyan posztok, amikben játékosok kövek, sziklák, vagy falak közé szorulnak, a legismetebb egy sziklás pont, ahová irtó könnyen be lehet ragadni. Végleg. Így vagy egy másik játékos, vagy a gázkör öl meg. Igazából mindegy is, egyik sem egy jó opció.

Broken spot on map. Solid loadout enough cash for whatever annnnnnd I’m stuck. from r/CODWarzone

Ezzel meg is volnánk, hát nem kell odamenni – gondolhatnánk, viszont ezután rengeteg játékos számolt be hasonlókról a Military Base környékén.

Don’t stand in this spot by the Military Base bunkers or you will get stuck from CODWarzone

A bug tehát adott, ami úgy tűnik szinte az egész Military Base-et és környékét is érinti, nem csak egyetlen pontot a térképen. Az Activision egyelőre nem kommentálta az esetet, de egészen biztos, hogy a közeljövőben orvosolva lesz a hiba. Igazából azon sem csodálkoznánk már, ha legközelebb egy óriási bugfix update érkezne. Jaj, csak ne legyen 100 GB.

Ti találkoztatok a buggal? A Militay Base-en kívül ti ragadtatok már be valahová?

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva