Counter Strike

Jogtalanul rúgták ki Aaront és gejmzillát az FPL-ből?


33 player esett áldozatul a kick hullámnak, köztük a két magyar játékos is

Öt illetve négy hónapja kvalifikálta magát a Faceit Pro League-be Aaron és gejmzilla. Aaron ezzel történelmet írt, magyar játékos előtte még nem jutott be a FPL-C-ből, ami az FPL előszobája. Óriási meglepetésünkre egyből követte őt gejmzilla a következő szezonban. Úgy tűnik, eddig tartott az álom, ugyanis tegnap bejelentette a FACEIT, hogy fontos változásokat fognak eszközölni a ligában. Viszont ezelőtt végigmennek az amúgy is eltervezett tisztogatáson, ahol átnézik a játékosbázist. Ez teljesen normális, korábban is történtek ilyenek, az inaktívabb playereket szokták ilyenkor kirakni.

A jelenlegi top 20.

Most azonban máshogy történt, a mostani szezon legjobb 20 játékosából 7-et raktak ki, mely nem kis felháborodásnak ad okot. Köztük volt Aaron is, aki a 14. helyen állt, mellette pedig gejmzilla, ő a 81. helyet foglalta el a ranglistán. Bár komoly eltérésnek tűnhet, összesen 244 tagja van a ligának, és korábban sem dobták ki a top 100-as játékosokat. Aaron a következőt írta Twitteren:

A legfurcsább kick mégis MORELZY-é, aki a legutóbbi hónapban megnyerte az FPL-t. Kirúgták Butters-t is, aki 18 napja grinde-olta fel magát a ligába:

A teljes kick listát itt találjátok, összesen 33 név szerepel rajta. Elég demotiváló ez azoknak, akik tényleg küzdöttek már a bejutásért is, továbbá a ligában is aktívan részt vettek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva