Egyéb

Az Apple ingyen letölthetővé tette a tervrajzát, ami alapján bárki elkészítheti a saját arcvédőjét!


Az Apple segítségével bárki elkészítheti otthon a saját arcvédőjét.

Az Apple is nagyban kiveszi a részét a koronavírus-járvány elleni küzdelemből, ugyanis Tim Cook április elején tett bejelentése szerint eddig több, mint 20 millió arcvédőt küldtek szét világszerte az egészségügyi dolgozók számára. Most ennek az arcvédőnek az elkészítési terveit tették teljesen ingyenesen elérhetővé bárki számára. A tervek között megtalálhatóak a pontos gyártási instrukciók is, amiket kifejezetten a megfelelő berendezésekkel és szakemberekkel rendelkező gyárak számára mellékeltek, hogy szükség esetén nagy mennyiségben elő lehessen állítani.

A gyártási tervek mellett megtalálható a műanyag arcvédő kivágási sablonja is, ami segítségével és egy kis barkács tudással – a megfelelő alapanyagok beszerzése után – bárki elkészíthet akár otthon is. 

Az elkészítéshez szükséges fájlokat az Apple oldaláról vagy ERRŐL A LINKRŐL közvetlenül is le tudjátok tölteni, az otthoni elkészítéshez pedig a “Cut File” végezetű web fájlokat keressétek. A pánthoz – ahogyan azt Tim Cook videójában is láthattátok – használhattok alternatív eszközöket is, mint például gumipántot vagy gyorskötözőt, de alapvetően nem fog nagy gondot okozni az elkészítése.

Sok sikert hozzá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva