Apex Legends

Egy bug miatt Gibraltar dómja nemcsak láthatatlanná, hanem halálos csapdává is változik!


Gibraltar képessége maga a láthatatlan halál! Óvatosan vele!

Gibraltar a negyedik szezonban igencsak előtérbe került, először a sokak számára érthetetlen buffokkal – amiknek hála szinte jobb support karakterré vált, mint Lifeline -, most pedig a legújabb, a képességét érintő bug miatt, ami sokszor nemhogy haszontalanná, hanem a saját csapatára nézve kifejezetten veszélyessé is teszi a karaktert. Ez azért is lehet kellemetlen a játékosoknak, mert egy héten belül ő a második olyan hős, akinek hibásan működik az egyik képessége.

Egy új bug használhatatlanná teszi Revenant Death Totemét!

Több játékos Redditen osztotta meg a problémát, ami szerint ha használjuk Gibraltar védő dómját, az láthatatlanná válik, sőt, ha ez megtörténik és valaki épp alatta volt (Gibraltart leszámítva ugye), az bizony ott is ragad. Végleg, míg a kör meg nem öli, ugyanis az ellenfél sem bemenni, sem belőni nem tud rajta. 

Gibby dome created an actual wall…? from apexlegends

Sokan sokfélét tippelnek, hogy mi is lehet a valódi probléma amiért ez történt, a fa, talán a kő miatt, a konszenzus egyelőre az, hogy valóban a tank képessége lehet hibás. Mindenesetre a Respawn már tud a bugról, és egy kommentben jelezték, hogy már vizsgálják az ügyet. Addig viszont azt javasoljuk, hogy míg nincs hivatalos jelentés az eszközölt javításról, addig lehet érdemes lesz egy másik karakterrel beugrani az Apex játékokba, mert addig sajnos zsákbamacska a Dome of Protection használata.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva