Call of Duty

A Warzone vezető fejlesztője Fortnite-féle történetmesélést szeretne a játékba!


Egészen izgalmas részletek derültek ki a Warzone jövőjéről.

Ha valaki pont a sztorit hiányolta volna a Call of Duty battle royal módjából, az most megnyugodhat, ugyanis a Venture Beat interjút készített a Warzone vezető direktorával, aki elárulta, hogy bizony készülnek valami hasonlóval, amit már el is kezdtek a harmadik szezonnal.

“Azt vettem észre, hogy a játékosaink ki vannak éhezve a sztorikra. Tudni akarják, hogy Alex mégis hogyan juthatott ki a laborból, hogyan élhette túl a gáz és a robbanást. A rejtély végére akarnak járni” – mondta a narratíváért felelős fejlesztő, Taylor Kurosaki.

Elárulta, hogy hasonló történetmesélést szeretne meghonosítani a Warzone-ban is, mint amilyet a Fortnite-ban láthattak a játékosok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szezonok kezdetével megkezdődik a történet, aminek lesz egy közepe és egy vége. Ezek mindegyike valamilyen event formájában érkezne, és könnyen előfordulhat, hogy hatással lesznek a pályára is. Kurosaki egy példát is felhozott, egészen konkrétan a Fortnite Meteor eventjét említette, ami alaposan átrendezte az Epic lövöldéjének a térképét. (Hasonló módon történik a storytelling egyébként az Apex Legends-ben, amihez – meglátásom szerint – sokkal jobban hasonlíthat majd, mint az emlegetett Fornite-hoz – a szerk.)

“Pontosan egy ilyet akarunk!…Azt szeretnénk ha a játékosok egy élő, folyamatosan alakuló univerzum részesének érezzék magukat! A Modern Warfare történetét szőjük tovább, ami idővel egy kerek egésszé, egy CoD univerzummá alakul majd!”

A Warzone tehát nem egy egyszerű battle royale játékmód, hanem a Call of Duty világának szerves része. A narratív vezető leszögezte, hogy nem húzzák a végtelenségig, a sztorinak lesz vége, de hogy az mikor jön majd el, még nem tudni. Annyi viszont bizonyos, hogy az Activision sokáig tervez a Warzone-al, aminek bizony érdemes lesz követni az eseményeit, ugyanis ha érdekel, mégis hogyan szövögetik tovább a Modern Warfare eseményeit, azt a továbbiakban innen fogjuk majd megtudni.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva