Call of Duty

Egy új bug kutyává változtathatja a fegyvereinket!


Egy újabb bug miatt német juhászkutyává változhat a fegyverünk.

Az előző írást azzal kezdtem, hogy mennyire nem jó dolog mindig a Warzone-ban fellelt bugokról írni, ugyan ki szeretne folyamatosan csak rossz hírekről beszámolni. No de a Reddites közösség mostanság egészen elképesztő hibákról számol be, olyanokról, amik mellett szinte lehetetlen jóízű nevetés nélkül elmenni.

Szeretnéd látni hogyan fest az “űrből” a Warzone pályája? – Egy új bug miatt még sikerülhet is!

Batmanmanbat92 nevű redditer töltött fel egy videót, amiben remekül reprezentálja a szóban forgó bugot. A játékos nem járt túlzottan szerencsésen egy gunfight során, ugyanis lelőtték, de arra egyáltalán nem számíthatott, hogy a nála lévő AX-50 a földet érés pillanatában átváltozik majd Ghost hűséges társává, a német juhászkutya Riley-vá.

Well aperently my Ax-50 turned into a Dog wich you can also use and pick up from r/CODWarzone

A bugreport alapján csupán egy visual bugról van szó, tehát ha felvesszük a Riley-nak tűnő fegyvert, az azonnal visszaváltozik eredeti AX-50-es formájába, amit ha ezután bármikor másra cserélnénk, az ismét kutyaformát ölt. Biztosra ugyan nem tudni, hogy miért eshet meg ez a bizarr transzformáció, de azt igen, hogy kifejezetten vicces pillanatokat tud okozni. Azt már viszont döntsétek el ti, hogy ez mennyire tud kárpótolni titeket egy esetleges elhalálozásért.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva