Egyéb

Ingyenesen nézhető Youtube-on a Sailor Moon első három évada!


Ha valamit érdemes újra végignézni, akkor az a Sailor Moon!

Hamarosan érkezik a Sailor Moon Ethernal premierje, és ennek apropójából a kultikus anime kiadója, a Toei Animations úgy döntött, ideje mindenkinek felfrissíteni az emlékezetét, és erre a legmegfelelőbb platform nem lehet más, csak a Youtube – számolt be róla a Crunchyroll.

A kiadó április 24. péntektől kezdődően saját Youtube csatornájára tölti fel a kultklasszikus anime első három évadát, amit bárki teljesen ingyenesen nézhet majd meg.

A csatornán hetente 10 részt izgulhatunk végig, amik mostantól kezdődően minden héten pénteken válnak majd elérhetővé és egészen július 17-ig fog tartani, időt adva a negyedik évadot újramesélő Sailor Moon Ethernal mozinak, aminek a japán premierje szeptember 11-én lesz. Magyarországon 1997-tól 1999-ig volt képernyőn Varázslatos Álmok címen, és összesen 165 részen keresztül követhettük nyomon – eredetileg Cukino Uszagi, a magyar fordításban – Bunny nevű 14 éves lány és barátai elképesztő kalandjait. A Dragon Ball után Magyarországon az egyik legnépszerűbb anime-sorozat a Sailor Moon volt, ami bizony nem csak lányok körében volt nézett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva