R6

Még mindig az egyik legrosszabb védő, ráférne a buff: 3 lehetőség, ami használhatóvá tenné Wardent


Rászorulna az alapos buffra a védő.

Megszokhattuk már, hogy pár havonta a Ubisoft piacra dobja aktuális statisztikáját az operátorokkal kapcsolatban – íme a védők grafikonja legutóbbról:

Y5S1.2DefMatrix

Ugye tegnap délután bekerült egy új patch:

Ma délután érkezik a Y5S1.2 patch benne a Jäger nerffel, mutatjuk hánykor jön pontosan

Ez azonban nem tartalmazott semmiféle Warden erősítést, így ma ő lesz fókuszban. Látható, hogy az egyik leggyengébb védőről van szó (csak a már kész átdolgozással rendelkező Tachanka, és a mindig hibás Clash áll mögötte), így elgondolkodtam néhány komolyabb erősítésen, melyek közül ha már az egyik megvalósulna, egy sokkal erősebb védőről beszélhetnénk. Íme a lista!

5120x2880 Warden Rainbow Six Siege Operation Phantom Sight 5K ...

1. Szemüveg aktivitás

Warden legnagyobb problémája a gadgetje: a Glance Smart Glasses egy alapvetően jó elgondolással készült eszköz, azonban túl szituációs. Most a Ying buffal indirekt mód erősödhet Warden (ha tényleg kőkeményen meta lesz a támadó), de összességében túl ritka az a helyzet, amikor jól jön a szemüveg.

Javaslat: ne legyen lejárati ideje az eszköznek. Kétségtelen, hogy ez kivenné a döntést a használója kezéből, de legalább nem kéne még ezzel is foglalkozni, hogy vajon pont most érkezik-e a füst gránát. 

2. ACOG

Warden fegyverei egyáltalán nem rosszak: az MPX a jobb SMG-k egyike (hihetetlenül egyszerűen kontrollálható a visszarúgás), míg a másik setup (Shotgun-SMG12 kombó) is simán működhet egyes pályákon, mégis lehetne jobb.

Javaslat: mivel sorra veszi el az ACOG sightokat a Ubisoft (legutóbb Doc-nál pletykálták), talán itt lenne az ideje gyengébbeknek adni. Felszerelném az MPX-et ilyesfajta eszközzel, míg visszaraknám eredeti, 3 armoros állapotára a védőt – a három közül szerintem ez lenne az az erősítés, ami igazán dobna a népszerűségén és használhatóságán, viszont nem nyomná el erősségben például a Doc-Rook kettőst (hogy ACOG példákat hozzak).

3. Impact Grenade

Őszintén szólva nincs előttem a “Warden történelem”, de úgy rémlik, hogy Impact Grenade volt az egyik másodlagos eszköz, amivel még a Phantom Sight idején bekerült (és előre jelezte a Ubisoft, hogy ez csak átmenetileg lesz az övé), mely szerintem jól passzolt hozzá.

Javaslat: jelenleg lerakható pajzzsal és Nitro Cellel rendelkezik, amiből utóbbit nem venném el, de előbbit kicserélném gránátra. Így ha valaki nagyon nem tudja használni a másodlagos SMG-t (jelen!), de az objektív megkívánja a gránátot, akkor is választhatná az MPX-et, párosítva ezzel – a lényeg, hogy nagyobb variációs lehetőséget adna.

Mint említettem ezek csak az én meglátásaim, nem vagyok tévedhetetlen (illetve tesztelés nélkül egyiket se adnám ki), de tesztelői “bőrbe bújni” pár sor erejéig mindig jó.

Kommentben jöhetnek a ti gondolataitok a védővel kapcsolatban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva