Call of Duty

Komoly bug a gulágban?! – A hiba miatt harc nélkül elbukhatod az 1v1-et!


Egy új bug miatt rögtön az elején elbukhatjuk a gulág harcokat.

A Warzone egyik legjobbnak vélt újítása az volt, hogyha meghalunk, akkor egyfajta bukottak viadala során egyszer még lehetőségünk adódik visszatérni a játékba. A játékmechanika ezidáig jól is működött: az 1v1 harcokat mindenki ugyanolyan esélyekkel kezdi, amit a többi eliminált a zsebkendőnyi pálya széléről végig tud követni, sőt dobálható kövekkel meg is tudja zavarni a lent harcolókat.

A következő páros már az előző harcok nyomaitól teljesen megtisztított terepen ugorhatnak egymásnak, most viszont egy új bug miatt ez nem minden esetben történik így.  

Szokás szerint ezt is Redditen osztották meg, amihez azóta rengeteg hasonló problémákról beszámoló komment érkezett. A videót megosztó játékos elvesztette a szóban forgó gulág meccset, amit egy Deagle és egy Proximity Mine kombóval kezdett meg, de mielőtt lelőtték volna a robbanóanyagot még pont le tudta dobni.

A baj csak az, hogy a Proxi ott is maradt a következő 1v1-re, és az épp onnan kezdő játékos sikeresen fel is robbant tőle…

A Gulag kill from the afterlife. I can only imagine their confusion. from CODWarzone

Még az érintett játékos is hozzászólt a videóhoz, amiben viccesen leírta, hogy simán megnyerte volna a gulágot, ha nem találja meg az ajándék csomagot rögtön az elején. Mivel az Infinity Ward részéről ezidáig nem érkezett hivatalos álláspont csak megtippelni tudjuk, hogy mégis mitől maradhatott bent az előző meccsből a robbanószer. Addig viszont  nem árt a szokásosnál még tágabb szemekkel nekiveselkedni a gulágnak!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva