Call of Duty

Dr. Disrespect szerint nem elég skill alapú a Warzone, de van ötlete min kéne változtatni!


Dr. Disrespect elmondta, hogy szerinte min kellene változtatni ahhoz, hogy még jobb legyen a Warzone.

Dr. Disrespect az egyik legmegosztóbb streamer jelenleg, amit leginkább annak köszönhet, hogy ha épp nem remekel az adott játékban, abba páros lábbal száll bele. Még azt sem nagyon mondhatjuk, hogy megválogatja a szavait, azt viszont el kell ismeri, hogy valóban sok időt öl a játékokba, és néha, egyszer-kétszer valóban mond is valami építő jellegűt, amire érdemes lehet odafigyelni. Legutóbb a Warzone-al kapcsolatban osztotta meg a véleményét, ami kevésbé csípős, mint a vetélytársairól alkotottak, és meg kell mondjuk, hogy egyet lehet érteni most alkotott véleményével.

A doktor szerint ha kivennék a claymore-t, az RPG-t, a C4-et és a teherautót, akkor sokkal inkább egy skill alapúbb játék lenne mint eddig. 

;

Ezekkel azt hiszem a legtöbben egyet tudunk érteni, mivel ezek azok a fegyverek, amik miatt a legtöbbször halhat meg egy játékos önnönhibáján kívül úgy, hogy legtöbbször esélye sincs a túlélésre. Az Activision is jól tudja, hogy a játékuknak vannak még olyan részei, amin lehetne még mit dolgozni, és bizony ezek közé tartozik a megfelelő balansz is. Emiatt legutóbb például pont a szóban forgó teherautót kellett eltüntetniük a szóló módból.

A legerősebb jármű kikerült a Warzone szóló módjából

Persze ezen kívül is lenne még mit alakítani a játékon, az egyik ilyen terület például az egyre inkább szaporodó bugok, amiknek javítása eddig leginkább a csalók ellen folytatott harc miatt késhetett, viszont a napokban élesedett az új security update, ami után az Infinity Wardnak remélhetőleg már több ideje lesz foglalkozni ezekkel a problémákkal is.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva