Call of Duty

Te is nevezhetsz a hatalmas nyereménnyel induló első Call of Duty: Mobile Világbajnokságra!


Napokon belül elstartol a Call of Duty Mobile Világbajnoksága, amire akár TE is benevezhetsz!

Sokan a Modern Warfare és a Warzone árnyékéban megfeledkeznek a Call of Duty mobilos ágáról, pedig a nagytestvérhez hasonlóan az is igen szépen növekszik. Olyannyira, hogy idén – a hivatalos megjelenés után cirka fél évvel –  már el is startol az első kompetitív esport versenye, méghozzá a CoD: Mobile Világbajnokság, amire most bárki a világon nevezheti magát. A játékot ezidáig valamivel többen, mint 148 millióan töltötték le, ezért is lesz izgalmas a pár hétig tartó kvalifikációs időszak, ami pár napon belül kezdetét is veszi majd.

Mikor és hogyan?

Nevezni a Veteran vagy annál nagyobb rankot elérő játékosok tudnak majd, a selejtező meccsek pedig két részre lesznek bontva. Az első körben a nevezetteknek négy héten keresztül kell pontokat gyűjteni, aki bármelyik napon tíz meccs alatt eléri a 80 pontot az azon felül, hogy minden elért 20 pont, illetve heti játék után exkluzív in-game tartalmakat is kap, automatikusan bejut a következő fordulóba. A selejtezők első fordulói:

  • Weekend 1: május 2-3.
  • Weekend 2: május 9-10.
  • Weekend 3: május 16-17.
  • Weekend 4: május 23-24.

A következő fordulóban a továbbjutottakat csapatokra osztják majd, és továbbra is online folytatják a játékokat, ezen kívül viszont az Activision egyelőre nem osztott még meg több információt. A közvetítésekről és a pénzdíjazásokról is később rántják le a leplet, de előzetes becslések szerint a nyereményalap nem lesz kevesebb, mint 1 millió dollár (körülbelül 320 millió forint), aminek megszerzésére akár neked is lehet esélyed. Nem kell mást tenned, csupán nevezni magad a játékban a World Championship update letöltése után, és a lehető legjobb formában játszani.

Kiegészítőket lehet használni?

Nem! Minden külsős eszköz, tehát bluetooth kontroller, egér-billentyűzet, vagy a fenti képen látható és az ahhoz hasonló mobilos kiegészítők használata szigorúan tilos. Akiről kiderül, hogy bármikor is használt valamit, az örökös kizárást is kaphat az összes jövőbeli versenyből, eseményből.

A már említett World Championship update napokon belül érkezik, ezek után kezdődik meg a selejtezőkre való kvalifikáció is, ami mindenképpen szükségeltetik a hétvégi fordulókhoz.

Sok szerencsét és jó játékot!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Forrás: callofduty.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva