Valorant

Végre kiderült, mikor jön a Valorant ranked módja!


Már nem kell olyan sokat várni rá.

Pontosan két napja meséltünk először arról, hogy milyen elérhető rangokkal fog jönni a Valorant Rated névre hallgató ranked módja, amivel kapcsolatban a Riot most elárulta, hogy mikor fog megérkezni, illetve, hogy milyen jóságokkal fog várni minket.

A rangosorolt játékmód premierjével kapcsolatban a cégen belüli kompetitív csapat oszlopos tagja, Ian ‘Brighteyz’ Fielding elárulta, hogy a 0.49-es frissítés után picivel fog megérkezni. Ugyebár nemrégiben jelent meg a 0.47-es update, úgyhogy jó eséllyel maximum már csak pár hetet kell várni rá.

A Riot munkatársa azt is elmondta, hogy a kompetitív rész hasonlítani fog az Unrated élményre, csak a tét értelemszerűen valamivel nagyobb lesz, illetve megjegyezte, hogy már van egy nagyszerű alapjuk, ami ki tudja szolgálni a versengésre vágyó játékosok igényeit, de az egész rendszert velük együtt akarják tökéletesre fejleszteni – és ez majd azzal is fog járni, hogy a Rated mód párszor nem lesz majd elérhető, ha éppen valamilyen nagy változást eszközölnek ki rajta.

További fontos adalék, hogy a rangsorolt játékmódba csak olyan Valorant játékosok léphetnek be, akik korábban már lejátszottak legalább 20 Unrated meccset. Összesen 8 rang, azokon belül pedig 3 tier lesz benne elérhető, viszont a zárt béta alatt megszerzett szintet nem viheted tovább a játék végleges változatába.

Természetesen a rendszer nem csak azt fogja nézni, hogy csapat szinten nyersz, vagy vesztesz, hanem azt is, hogy milyen az egyéni teljesítményed a Rated meccsek alatt. A játékegyensúly biztosításáért oda fognak figyelni a smurf accountokra, az account boostolásokra és arra is, hogy megfelelő csapattársakat kaphass magad mellé, így a melléd kerülő játékosok szintje maximum 6 tierrel lehet eltérő a tiédtől. Nem árt viszont tudni, hogy ha 14 napig nem játszol kompetitív meccseket, akkor inaktív státuszt fogsz kapni, de emiatt rangot nem fogsz veszíteni.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva