Valorant

Minden szempontból jobb lesz a Valorant Omen karaktere!


Izgalmas változtatásokat kap a népszerű ügynök.

Aki már egy ideje pörgeti a Valorant zárt bétáját, az pontosan tudja, hogy Omen nem csak egy rendkívül jó Prodigy szám, hanem egy felettébb népszerű karakter is, akit okosan használva meg lehet lepni az ellenfelet. A Riot azonban mégse maradéktalanul elégedett vele, ezért a képességein és a külsején is tuningolni fog.

Ezzel kapcsolatban a csapat vezető karakter dizájnere, Ryan ‘RiotMorello’ Scott mesélt egy kicsit, aki streamjében elárulta, hogy a következő hetekben fognak élesedni az Oment érintő változások, amit a Riot Games berkein belül már le is teszteltek. Nem kell azonban aggódni, hiszen a népszerű ügynök smoke és blind képessége megmarad, csak a hatásuk lesz erősebb.

Ennek hála a Paranoia által lefedett terület sokkal kiszámíthatóbb lesz és több ellenséget tudunk majd vele megvakítani. Ráadásul Omen ultimate képességén is fognak alakítani, hogy még jobban illeszkedjen a karakter stílusához. Ezeken túl a kinézetén is változtatnak egy kicsit, amit egyébként a mostani írás fenti borítóképén is láthattok.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva