Valorant

3 ütős csapatkompozíció, amit ki kell próbálnod a Valorantban!


Velük szinte garantált a siker.

Kedden lesz pontosan három hete, hogy útjára indult a Valorant zárt bétája, amibe egyre több magyar játékos juthat be. A játékkal való ismerkedés megkönnyítésére már megmutattuk nektek, hogy kezdőként hogyan álljatok neki, miként tudtok sokkal jobban lőni és mi mindent kell tudnotok a Spike-ról, ezúttal pedig 3 remek csapatkompozíciót ismertetünk.

DeadFox és bLYYY nagyszerű oktatóvideókkal mutatja be a Valorant karaktereit!

1.) A mindent látók (Sova, Cypher, Brimstone, Viper és Omen)

Ha szeretnétek lassan és megfontoltan meccseket nyerni, akkor náluk keresve se találhattok jobbat, hiszen a nagyszerű képességeiknek hála területről területre fedezhetitek fel az aktuális pályát úgy, hogy hátba se tudnak majd titeket olyan sokszor támadni. Előbbi biztosításában Sova, Viper és Omen skilljei fognak segíteni, míg utóbbi esetén a hátvéd szerepét Cypher tölti be, aki kamerájával és csapdájával mindenkit szemmel fog tartani. Brimstone pedig nem csak kiválóan tudja fedezni társait, hanem az ellenfél felderítésében is nagy segítségünkre lesz.

2.) Gyorsak és halálosak (Jett, Phoenix, Raze, Breach, Sage) 

Vannak olyan játékosok, akik nem szeretik annyira a lassú köröket, így ezek helyett inkább lerohanják az ellenfelüket és halomra lőnek mindenkit, akit érnek. Nekik lehet hasznukra ez a kompozíció, amiben a frontvonalat egyértelműen a Jett, Phoenix és Raze trió képezi, akiket Breach egészít ki a másik csapat tagjait lassító, vagy éppen összezavaró képességeivel. Ne feledkezzünk meg Sage-ről sem, aki a sebesülteket, vagy akár halott csapattársát gyorsan el tudja látni, valamint remekül tud elzárni és lassítani különböző területeket.

3.) Az ezerarcúak (Cypher/Sova, Viper, Raze, Jett/Phoenix, Sage)

Ha egy kellően univerzális csapatkompozícióra vágytok, akkor őket mindenképpen ki kell próbálnotok. Adottságaiknak hála ugyanis tudnak gyógyítani, területeket felfedezni, nagy sebzéseket kiosztani és mindezek mellett még támadásban, valamint védekezésben is erősek. Azt viszont tudnotok kell, hogy csak ismerősökkel/barátokkal ajánlott őket hozni, hiszen a hatékonyságukhoz a lehető legjobb csapaton belüli kommunikációra van szükség.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva