Akciók

Az egyik legjobb stratégiai játék lehet ingyen a tiéd, ha cserébe otthon maradsz!


Minden idők egyik legjobb stratégiai játéka lesz ingyenes pár napig!

A bezártság jelenleg egy igen nagy problémát jelent, nem csak most, úgy általában mindig, de most egy közös problémává vált, amivel bizony együtt kell szembenézzünk. Jól tudja ezt a SEGA is, akik egy igazán kedves ajándékkal próbálják kicsit könnyebbé tenni az otthonmaradást, méghozzá az egyik legjobban sikerült stratégiai játékukkal, amit most teljesen ingyenesen adnak mindenkinek.

Április 27-től, hétfőtől kezdődően teljesen ingyenesen letölthetjük Steamen keresztül a Total War: Shogun 2-t, ami így véglegesen a miénk lesz. Az ingyenességet érdemes lesz mihamarabb kihasználni, mivel május 1-én véget is ér majd.

A játék 2011-ben jelent meg – bár ez alig látszik meg rajta – és a feudális Japánban játszódik. Minden olyan elemet tartalmaz, amiért milliók rajonganak a The Creative Assembly stratégiáiért: a Total War sorozatért, így nem csoda, hogy szinte az összes sajtóorgánum egészen magas pontszámmal jutalmazta. A játékidőre sem lehet panasz, ugyanis csak az alapjáték 100+ órát is felölelhet.

Az akció során csak az alapjátékot tölthetjük majd le, az ahhoz megjelent kiegészítőket továbbra is meg kell vásárolnunk hozzá.

Készüljetek hát, mert hétfőtől egészen péntek délutánig ingyenes Steamen minden idők egyik legjobb stratégiai játéka, a Total War: Shogun 2! Kár lenne lemaradni róla!

(Forrás: SEGA)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva