Call of Duty

Borzalmas teljesítménnyel estek ki, mégis nekiállt hőbörögni az egyik OpTic LA játékos!


Az OpTic Gaming egyik pro játékosa nagyon nehezen viseli a CDL-ből való kiesést...

Túlzás lenne azt állítani, hogy az OpTic Gaming csapata reális esélyekkel vágott volna bele a 2020 Call of Duty League Chicago Home Series versenybe, de a mutatott játékuk szinte minden várakozást sikeresen alulmúlt. Az első napon 3-1-re kaptak ki a Dallas Empire-től, majd a következő mérkőzésen már a Losers Bracket-ben a városi riválisuk, a Los Angeles Guerrillas ellen szenvedtek szintén 3-1-es vereséget.

Úgy tűnik, hogy a vesztett mérkőzéseket nagyon nehezen viseli az OpTic egyik játékosa, SlasheR, aki a kiesésük után szinte rögtön nekiesett az Activision-nek, az Infinity Ward-nak és a versenyszervezésnek.

Egészen elképesztő, hogy a profi szinten játszó játékos hogyan kezelte a vert helyzetet: több posztban áradozott a szerverek “rossz minőségéről”, az óriási lagról, ami szerinte semmi másból nem adódhatott, csak a két város (LA – Chicago) közti óriási távolságból. Szerinte ugyanis ezek voltak azok a kizárólagos tényezők, amik miatt a csapata zsinórban kétszer is (bődületesen gyengye játékkal – a szerk.) kikapott, és ami miatt búcsúzniuk kellett a CDL-től.

Ha akadtak is problémák a játékok során, azok javarészt a közvetítésben keresendő semmint a szerverekben, a mérkőzések során csak az OpTic Gaming volt az, akik a kifogásolták a kapcsolatot, méghozzá úgy, hogy ebből sem a nézők, sem a szervezők nem tapasztalhattak semmit. 

Nem ez az első eset, hogy ezt teszi a játékos, a kommentelők többször is felhívták rá a figyelmét, hogy ugyanezt szinte minden évben eljátssza, és vagy az előző CoD-ot sírja vissza, vagy a következőért eseng. Bele sem merünk gondolni abba, mi lenne ha FIFA esportoló lenne, ahol bizony az EA sorozatban többször fut bele abba a kapufába, hogy konkrétan meg sem tudják tartani azt a versenyt, amire kiutaztak a játékosok, mert épp állnak a szerverek. Azt nem vitatjuk, hogy a lan versenyek sokkal stabilabbak és megfelelőbbek ehhez a szinthez, de ezeknek a megrendezésére egyelőre még sokat kell várnunk…

A versenyek ma folytatódnak, a legfrissebb eredményekről ebből a cikkünkből tudhatsz meg többet:

Óriási Huntsmen comeback, ott vannak az elődöntőben! – A legfrissebb Call of Duty League eredmények!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva