Counter Strike

Holnaptól beindul a meccsdömping, több fronton is bizonyíthat a Salamander!


Open kvali, ESEA meccsek és egy 40 ezer dolláros verseny.

A Salamander az elmúlt időben több szép eredménnyel is öregbítette a magyar CS hírnevét, így például a kiváló ESEA szerepléssel, vagy azzal, hogy pár nappal ezelőtt végigverekedték magukat egy 178 csapatos nyílt kvalifikáción, amivel bejutottak a verseny főtáblájára.

A csapat holnap indulni fog a #HomeSweetHome negyedik heti kvaliján is, és ha minden jól alakul, akkor ez holnapután tovább folytatódik számukra. A cikk írásáig már 212 csapat adta le nevezését, így az sem kizárt, hogy a múltkorinál nagyobb létszámban fognak becsekkolni.

A csapat jelenleg 64. a HLTV ranglistáján, amely nagyban köszönhető a legutóbbi ESEA szezonban nyújtott teljesítménynek.

A harmadik heti állomásra zsinórban megnyert hat meccsel bejutott a Salamander, arra az eseményre majd május 5-10 között kerül sor. Addig sem fogunk unatkozni, hiszen jövő héten – a fent említett kvali mellett – elindul a következő ESEA-szezon is, aminek a magyarok ismét nagy reményekkel vághatnak neki.

A sorsolás már megtörtént, az alapszakasz első két fordulójában a spanyol KPI, illetve a csehekből és szlovákokból álló eSuba lesz majd az ellenfél. Az alapértelmezett dátumok április 28. és április 30., de az időpontok még jó eséllyel változhatnak.

Ami viszont biztos, hogy a fent említett események mindegyikét élőben követhetitek nálunk, a Metabro Twitch csatornáján. Sok sikert kívánunk a srácoknak, reméljük, hogy egy újabb eredményes időszaknak nézünk elébe!

Ezt már láttad?

FalleN 1v5, nawwk 6 killes ACE, és még sok minden más – Road to Rio #1

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva