Gaming

A Bethesda óriási összeggel támogatja a koronavírus elleni küzdelmet!


A Bethesda egy óriási összeggel támogatja meg a koronavírus-járvány elleni küzdelmet.

A koronavírus-járvány leküzdéséből a gémer világ is bőven kiveszi a részét. Először az erős géppel rendelkezők bocsátottak rendelkezésre kutatási célokra extra erőforrásokat, majd népszerű esportolók és streamerek kezdtek nem kicsi összegek eladományozásába, a magyar Fifa esport játékos Molnargabo is rendezett jótékonykodási versenyt, az Nvidia pedig az összes dolgozójának fizetésemelést adott.

Az Nvidia inkább fizetésemelést ad az összes dolgozójának, mintsem elküldje őket a világjárvány közepette!

Úgy tűnik az előbbiek remek példaként állhattak a többi vállalat előtt, ma például a Bethesda jelentette be, hogy a #bethesdaathome akciójuk részeként nem kevesebb mint 1,000,000 dollárt adományoznak olyan szervezeteknek, akik nagyban kiveszik a részüket a koronavírus-járvány ellen folytatott embert próbáló küzdelmekből.

  • 500,000 dollárt kap a Direct Relief, akik ebből az összegből anyagilag és technikailag támogatják majd az egészségügyi dolgozókat. Ez utóbbi annyit tesz, hogy az összeg egy bizonyos részét védőfelszerelések beszerzésére fordítják majd.
  • 250,000 dollárt kap UNICEF, akik az összegből a nehéz sorsú gyermekek megfelelő ellátásáról gondoskodnak majd. Mondanom sem kell ez jelenleg mennyire fontos azoknak, akik nehéz körülmények között maradtak munka nélkül otthon a gyermekeikkel…
  • 250,000 dollárt pedig azoknak a helyi szervezeteknek utalnak, ahol Bethesda stúdió is található, mivel kiemelten fontosnak tartják azoknak a támogatását, akik otthont adnak nekik

A járvány ideje alatt több stúdió is jobb szeretne otthon tartani minket, így a szokottnál sokkal több ingyenes játékra is lecsaphatunk. Most például a SEGA teljesen ingyenesen adja az egyik legjobban sikerült stratégiáját, de a beszerzéssel érdemes lesz sietni! Persze ha cserébe otthon maradunk!

Az egyik legjobb stratégiai játék lehet ingyen a tiéd, ha cserébe otthon maradsz!

(Forrás: Bethesda)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva