Valorant

BRÉKING: Rankeddel érkezik holnap a Valorant legújabb frissítése!


Végre beindulhat a kompetitív szekció is.

Majdnem egy hete írtunk nektek arról, hogy a korábban látottakkal ellentétben vadiúj rangokkal fog megérkezni a Valorant ranked módja, amit a játékosokkal együttműködve fognak tökéletesre csiszolni. A Riot Games most bejelentette, hogy holnap már bekerül a rangsorolt meccseket garantáló Rated játékmód a legújabb frissítéssel.

Összesen 3 hét zárt béta után holnap már érkezik a Valorantba a sokak által várt ranked, viszont fontos leszögezni, hogy a Riot munkatársai szerint egy icipicit még várnunk kell az élesítésére. Addig is örülhetünk viszont annak, hogy az új patchnek hála Omen nem csak jobban fog kinézni, hanem a shadow formot hátrahagyva sebezhetőbb lesz és könnyebben észre tudjuk majd venni, ha a közelünkben van.

Mellette Breach is kap egy kis vizuális ráncfelvarrást, a pályák pár helyen sokkal szebbek lesznek és kevesebb hibába futhatunk majd bele rajtuk, valamint az Observer mód is lényegesen felhasználóbarátabb lesz. A ma emlegett vizuális visszajelzések is fejlődnek, így már ránézésre tudni fogjuk, hogy ha valakinek alacsony az élete, kevés a tölténye, de még azt is, hogy pontosan honnan lőnek minket. Mindezek mellett azt is jobban fogjuk látni, hogy a társaink hogyan állnak az ultijukkal, vagy éppen melyiküknél van a Spike.

A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva