Fifa

Ingyenes FIFA20 Team of the Season pakkot osztogat az EA! – Így szerezheted meg!


Ingyenes Team of the Season Twitch Prime csomagokra csaphatnak le a FIFA20 játékosok!

Már megszokhattuk, hogy az EA egy-egy nagyobb esemény alkalmával ingyenes kártyacsomagokat osztogat a játékosoknak, amiket általában az EA-s accounttal összekapcsolt Twitch Prime fiókkal tudunk megszerezni. Ez most sincsen másképp, így ha épp rendelkezünk élő Twitch Prime előfizetéssel, és még a FIFA20-at is folyamatosan nyüstöljük, akkor most egy ingyenes TOTS csomaggal gazdagodhatunk.

De nem érdemes csüggedni akkor sem, ha esetleg nincs Prime előfizetésed, ugyanis az első regisztráció után egy hónapig ingyenesen használhatod a szolgáltatást, amit később bármikor lemondhatsz. Természetesen az ingyenes fiókkal is gond nélkül megszerezheted az ajándék FIFA csomagot, ami egy garantált 82+ OVR játékost és egy 7 meccses TOTS kölcsönjátékost is tartalmaz.

Ahhoz, hogy megszerezd nem kell mást tenned, mint összekapcsolni a Prime és az EA fiókodat, amit az alábbi módon tehetsz meg, kizárólag PC-n:

  • Lépj be a Twitch fiókodba
    • Ha nincs Prime előfizetésed, akkor a “Prime kipróbálása” fül lenyitása után kezd meg az ingyenes próbaidőszakot
  • Kösd össze a fiókokat a tweetben megosztott link segítségével (vagy Twitch-Beállítások-Kapcsolatok, vagy az EA oldalán)
  • A Twitch felületén fent baloldalon a koronára kattintva claimeld a zsákmányt!
  • Nyisd ki a játékban az ajándékpakkot!

Az ajándékcsomagra egészen május 21-ig csaphattok le, amit feltehetőleg egy másik ajándék csomag követ majd! Nagyon reméljük szerencsétek is lesz a nyitással, amit kommentben meg is oszthattok velünk! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva