Egyéb

Interaktív epizód érkezik a Netflix egyik legjobb vígjáték sorozatához!


Ha nem ismered, akkor ez lehet a legjobb idő, hogy bepótold!

Sokan talán még csak nem is hallottak róla, de már a negyedik évadját tapossa a Netflix egyik, ha nem a legjobb vígjáték sorozata, az Unbreakable Kimmy Schmidt. A sorozathoz hamarosan megérkezik a már rég várt különkiadás, amiben visszaköszön a Black Mirror: Bandersnatch-féle interaktív történetvezetés, vagyis bizonyos helyzetekben mi dönthetjük majd el, hogy a szereplők mit tegyenek, hogyan döntsenek, a sztori pedig aszerint fog tovább gördülni. Ezt persze már jól ismerhetjük a Telltale játékaiból is, amikre inkább egyfajta interaktív animációs sorozatként hivatkoztak sokan, semmint hagyományos értelemben vett játékként.

A sorozat 2015-ben indult, és a címszereplő Kimmy elképesztően vicces visszailleszkedését a társadalomba mutatja be. Erre azután kerül sor, hogy a nyitójelenetben kommandósok szabadítják ki egy világvége-hívő szektás pap világtól teljesen elszigetelt bunkeréből, ahova a sorozat kezdete előtt 15 évvel még gyerekként zárta be több elrabolt hölgytársával egyetemben.

A bizarr nyitány után viszont az utóbbi évek egyik – ha nem a legjobb – vígjáték sorozatához lehet szerencsétek, ami nem csak a humorával, hanem a bájával, remek karaktereivel, a jól felépített történetével és az abszurdabbnál abszurdabb jeleneteivel pillanatok alatt elvarázsol majd.

Az Unbreakable Kimmy Schmidt vs. The Reverend érkezéséig van még időtök bepótolni a lemaradást, ugyanis május 12-én érkezik a Netflix kínálatába. A pótlás pedig erősen ajánlott, legalábbis akkor, ha szeretsz igazán jókat nevetni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva