Counter Strike

Bréking: meghívást kapott a Salamander a BLAST Risingra!


Meglett a sok-sok siker eredménye, nagy presztízsű szervezőtől kaptak meghívást!

Néhány nappal ezelőtt látott napvilágot a hír, hogy a BLAST és a Fantasyexpo közösen szervez versenyt a feltörekvő csapatok számára, most pedig a meghívottak is nyilvánosságra kerültek és a magyarok nagy örömére, a Salamander is ott lesz!

A csapat az elmúlt időben több szép eredménnyel is felhívta magára a figyelmet, és mindez végre egy meghívásban is megmutatkozik. Harmadik helyen zárták az ESEA Advanced alapszakaszát, szépet mentek az MDL Relegation során, legutóbb pedig bejutottak egy 40 ezer dolláros versenyre is.

A BLAST mögött álló RFRSH Entertainment az egyik legnagyobb versenyszervező, és neve biztos garancia a minőségre. A cég a lengyel Fantasyexpo-val állt össze, amely Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb esport ügynöksége.

Az esemény május 4-22 között kerül megrendezésre, a három hét során pedig egyaránt négy-négy játéknap lesz majd. A versenyen 16 európai csapat vesz részt, a csoportok sorsolására április 30-án kerül sor.

A csapat a 63. helyen áll a friss HLTV ranglistán.

A csapatokat négyfős csoportokba osztják, ahol mindenki kétszer játszik mindenkivel, és az első két helyezett bejut a rájátszásba. Az első két héten, hétfőtől csütörtökig tartó sávban lesznek a BO1-es csoportmeccsek, a harmadik hétre pedig a BO3-as, egyenes ági playoff marad.

“A BLAST Premier-nek bárki részese lehet, hiszen ott van a Qualifier Series és a Race to the Global Final, viszont a BLAST Rising által egy különálló eseményen is támogatni szeretnénk a feltörekvő csapatokat. A versennyel kulcsot adunk a kezükbe, hogy reflektorfénybe helyezhessék magukat. Mi ezzel próbáljuk segíteni a csapatok és a játékosok fejlődését.” – írta közleményében Nicolas Estrup, a BLAST produkciós igazgatója.

Nagy lehetőség ez a Salamander számára, bízunk benne, hogy szereplésük eredményes lesz, és a meghívást a folytatásban továbbiak követik majd. Sok sikert kívánunk nekik!

Ezt már olvastad?

Holnaptól beindul a meccsdömping, több fronton is bizonyíthat a Salamander!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva