Call of Duty

Új küldetéstípus érkezhet a Warzone-ba! – Hamarosan vérdíjat rakhatunk saját magunkra is?!


Új küldetéstípus érkezik a Warzone és a Plunder módokba, de kétszer is meggondoljuk, hogy felvegyük-e!

A Warzone számos ponton belenyúlt a sok helyen látott és az unalomig járatott Battle Royale műfajba. Az egyik legjobb újítása a felvehető küldetések voltak, amikkel jobb tárgyakat, fegyvereket vagy pénzt lehetett szerezni. Ez remélhetőleg a későbbiekben sem fog sokat változni, főleg annak fényében, hogy a legújabb frissítéssel megérkezik egy teljesen új típusú küldetés, amit a játékban Most Wanted néven kell majd keresnünk.

A küldetés felvételekor vérdíjat rakunk a saját fejünkre (és talán az egész csapatunkra – ez még nem tisztázott), amit az összes játékban lévő játékos és csapat azonnal látni fog. 

Jogosan kérdezhetjük, hogy miért is akarnánk olyan vérdíjat magunkra rakni, amivel eláruljuk a pozíciónkat az összes élő-mozgó játékosnak a pályán, de a válasz egyszerű és lehet már ki is találtátok: a jutalom miatt! Ugyanis ha sikerül túlélnünk, akkor az összes elesett csapattársunk azonnal visszatér a játékba, ha viszont életben vannak, akkor óriási jutalmat kapunk érte. Könnyű kiszámolni, hogy Quadban és Trióban ez nagyjából mekkora összeget jelenthet, ugyanis egy társunk visszavásárlása (már ha elbukta a gulágot) 4500 ropogósba kerül…

A Most Wanted küldetések a ma esedékes frissítéssel kerülnek be a Warzone és a Plunder módokba, és egészen biztosak lehetünk abban, hogy egészen új színt visznek majd a játékba. Ennél többet sajnos csak az update után fogunk megtudni, amit ma estére, esetleg hajnalra ígért az Infinity Ward, és bővebb tartalmáról az előző cikkeinkből tudhatsz meg többet.

Igen méretes bugfix update érkezik kedden, és már azt is tudjuk miket javítanak!

Új játékmód és Mastery camo érkezik a Modern Warfarba!

(Forrás: Gaming Intel)

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva