Call of Duty

A következő update tartalmából – Jön a .357 Akimbo és az RPG nerf!


A következő frissítéssel ezek a nerfek már biztosan érkeznek!

A legutóbbi, egészen pontosan az 1.20-es frissítéssel számos újítás, javítás és régóta ígért tartalmak érkeztek, de a fejlesztők nem lankadhatnak, mert bizony akad még munka a játékkal. Leginkább az egyre többször előforduló bugokkal gyűlik meg a készítők baja, mégsem feledkeznek meg az érzékeny balansz fenntartásáról sem. Ennek első áldozata a csapatszállító teherautó volt, ami most gyengítve ugyan, de visszakerült a Warzone szóló módjába.

Legutóbb maga Dr. Disrespect hívta fel a fejlesztők figyelmét arra, hogy akad egy-két balanszírozatlan fegyver és tárgy a Warzone-ban, és most nagyon úgy tűnik átgondolták az egyik javaslatát, ugyanis hamarosan gyengítenek az RPG-n.

Dr. Disrespect szerint nem elég skill alapú a Warzone, de van ötlete min kéne változtatni!

A rakétavető jelenleg igen nagy problémát tud okozni a játékosoknak; nem elég, hogy a irdatlan nagyot sebez (amivel egyébként nem lenne gond), de egy aprócska túlzással gyorsabb is újratölteni mint bármelyik másik fegyvert. Ez nyilván azért nagy probléma, mert még a hozzá nem értő játékosok kezében is egy halálosztó; az újratöltések között sokszor nincs idő reagálni, így sem fedezékbe nem tudsz vonulni, pozíciót váltani egyenlő a halállal, a pajzsodat sem tudod újratölteni, és többször csak a szerencsén múlik, hogy egyáltalán vissza tudsz-e lőni rá…

A másik változás az Akimbo-t érinti majd, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb közelharci stílus eredményezője. A legnépszerűbb párosítása a .357 snake-shot akimbo, ami a mostani fegyver meta leghalálosabbja.

These revolvers are not broken at all from CODWarzone

A közelgő változtatásokat az Infinity Ward egyik fejlesztője, az örökös bejelentésekkel szolgáló Joe Cecot osztotta meg, aki hozzátette (és vélhetőleg ezért nem a mostani frissítésben érkezett), hogy ezek még tesztelés alatt állnak, de a következő update-el már megérkeznek.

Azt ugyan nem mondta, hogy ezek gyengítések lesznek-e vagy sem, de a jelenlegi állapotukat figyelembe véve azért igen nehéz elképzelni, hogy még tovább erősítenének rajtuk. Pontosan még nem tudni, hogy mikor érkezik a következő frissítés csomag, de reméljük minél hamarabb, mivel jelenleg ezen a két fegyveren kellene a legtöbbet balanszírozni. Főleg, hogy egy glitchnek köszönhetően az Akimbo még hatásosabb gyilkológéppé válhat…

Újratöltés nélküli végtelen lőszert okoz egy pisztolyokra rakott perk a Warzone-ban!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva