Call of Duty

Egy rejtélyes tárgy is bekerült a Warzone-ba és eddig senki nem jött rá, hogy mire jó!


Egyelőre még semmire sem lehet használni.

Lassan hozzászokhatunk ahhoz, hogy az Infinity Ward eszközöl pár olyan változtatást a játékon, amit nem találunk a hivatalos partch notes-ban. Most is valami egészen hasonló történhetett, mivel bekerült a Warzone-ba egy igen rejtélyes tárgy, de eddig még senki nem fejtette meg, hogy mihez használható.

Akár ti is összefuthattatok már az új itemmel, a vörös beléptetőkártyával (Red Access Card), de hiába próbálnak vele ki szinte minden variánst, az egyelőre semmivel nem használható.

Red Access Card? from CODWarzone

Több spekuláció is született már, ezek közül az egyik legnépszerűbb, hogy ezzel készíthetik elő a Trejarch következő Call of Duty címét, ami a pletykák szerint Vietnámba kalauzol majd minket. A másik népszerű teória, hogy egy későbbi játékmódban lehet majd használni, és ennek nagyobb is lehet a valószínűsége, főleg ha figyelembe vesszük a történetmesélésért felelős fejlesztő mondatait, aki azt találta mondani, hogy hasonló történetmesélést szeretne meghonosítani a Warzone-ban, mint amilyet a Fortnite-ban is láthattunk.

A Warzone vezető fejlesztője Fortnite-féle történetmesélést szeretne a játékba!

A legvalószínűbb opció szerintem, hogy egy event keretén belül fog kiderülni az egyelőre igen misztikus tárgy funkciója, és le merném fogadni, hogy ennek segítségével fogják továbbgörgetni azt a történetszálat, ami Alex visszatérésével kezdődött meg. Erre szinte egészen biztosan csak a következő szezonban kerül majd sor, amire egyébként nem kell már olyan sokat várnunk, addig viszont érdemes nyitott szemmel járnunk, könnyen előfordulhat, hogy az elkövetkező hetekben még több hasonlóval fogunk találkozni.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva