Call of Duty

Ezzel a megoldással jóval könnyebb lenne a csapatos kommunikáció Warzone-ban!


A Warzone jelenleg három módban játszható, három és négyfős csapatokban, illetve szólóban teljesen egyedül. Ha magányos farkasként nem is, de a másik két – egyébként igen népszerű – csapatos módokban az egyik legfontosabb és a meccseket nagyban befolyásoló tényező – mint ahogyan szinte az összes csapatalapú online lövöldében – nem más, mint a megfelelő kommunikáció. Ez természetesen nem jelenthet gondod, ha a barátainkkal együtt ugrunk, de sokan akadnak olyanok is, akik a véletlenszerűen választott csapattársakkal veselkednek neki a túlélésnek, és számukra a legtöbb esetben a kommunikációs lehetőségek kimerülnek a ping rendszerben adottakban, így ők máris sokkal nagyobb hátránnyal kezdik a meccseket.

Erre talált megoldást egy Reddit felhasználó, Notifyd, aki remekül illusztrálta az alapvetően kicsi, de annál sokkal hasznosabb újítását, ami óriási pluszt nyújtana a véletlenszerűen összeállított csapatok kommunikációjában (vagy akár azon túl is).

Can we get this so I don’t have to ask my team mates if they have certain gear PLEASE (Sorry about terrible photo skills) from CODWarzone

Mint láthatjátok az ötlet nem igényelne óriási erőforrásokat, csupán egy kisebb fejlesztést a HUD-ban, amivel láthatnánk ki milyen és mennyi felszereléssel, akár képességgel rendelkezik. Ez a megoldás nem kicsit könnyítené meg a csapat alapvető kommunikációját, és nem csak az egymás számára ismeretleneknek lenne hasznos, ugyanis szavak nélkül egyetlen pillantással még a legvadabb helyzetekben is remekül tudnánk tájékozódni csapatunkról. Hasznossága nem lehet kérdéses, és már több ezer játékos állt ki az ötlet mellett és egyre többen lesznek/leszünk, így még az is előfordulhat, hogy valamikor talán az Infinity Ward is megfontolja a játékba ültetését.

Egyelőre viszont még nagyban a játék tökéletesítésén dolgoznak, a legutóbbi frissítéssel például egészen sok javítás és újítás érkezett a Modern Warfare-ba és a Warzone-ba.

Új skinek, gunsmith costums és a többiek – A teljes Modern Warfare és Warzone 1.20 patch notes!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva