League of Legends

Visszatér az Essence Emporium, Wukong tovább gyengül – 10.9-es frissítés

ujsagiro - 4 éve Címkék: 10.9, lol,

Ja, és megvan a következő esemény is.

Egy hete már nagyjából tudhattuk, hogy mi várható a ma bekerült 10.9-es frissítéssel, de akkor még nem számítottunk néhány újdonságra, amelyek a következő napokban, hetekben érkeznek. Ilyen például az Essence Emporium, amely során akciósan lehet dolgokat venni, például rúna oldalakat és boostokat, illetve exkluzív tartalmak is jönnek: ikonok, ward skinek és emote-ok, na meg valószínűleg hőskinézet is érkezik, korábban például Urfwicket lehetett bezsebelni, bár 150 ezer Blue Essence kellett hozzá. Április 30-án indul és május 13-ig tart, így két hetünk lesz ráfeküdni a kívánt tartalmak megszerzésére.

Érkezik a korábban kiszivárgott Pulsefire esemény, ami állítólag be is kerül a következő frissítéssel, május 13-án, a skinek mindenesetre már bent vannak a PBE-n. Ezen kívül bekerültek az éles kliensbe a tavalyi világbajnokok, az FPX skinjei, ezek mind 1350 RP-be kerülnek.

Wukongot gyengítették, kevesebb armorja van, kisebbet üt a Q, a klón pedig szintén kevesebbet sebez, Fiddlesticks-et viszont buffolták. Az E nagyobbat fog ütni, így remélhetőleg használhatóbb lesz a frissen újradolgozott karakter. Persze rajtuk kívül is történtek változtatások, nézzük:

  • Erősödött: Cho’Gath, Gnar, Kayn, Lissandra, Quinn, Fiddlesticks
  • Gyengült: Bard, Karthus, Nami, Trundle, Wukong

Az összes változtatást megtalálod a LoL hivatalos magyar oldalán!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva