Apex Legends

Az Apex Legends PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenhet!


Egy álláshirdetés leplezte le az új generációra való költözést.

Már a következő konzolgeneráció küszöbén vagyunk, így egyre több részletet tudunk meg a hamarosan érkező masinákról, többek között azt, hogy képesek lesznek a régebbi játékok futtatására is. Erre viszont nem minden esetben lesz szükség, ugyanis akad pár olyan csapat, akik jobbnak látják teljes egészében átköltöztetni portékájukat az elkövetkező generációra, és nagyon úgy tűnik ez a Respawn és az Apex Legends esetében is így lesz.

A stúdió még 2019 év végén hirdetett meg egy pozíciót, aminek leírása között pontosan elhangzik az Apex Legends next-gen platformokra való átültetése, így szinte egészen biztosak lehetünk abban, hogy a népszerű BR játék is megjelenik az új konzolgenerációra, Playstation 5-re és Xbox Series X-re.

Az Xbox Series X-et már megismerhettük, a Playstation 5-öt pedig májusban leplezhetik le, amik akár már idén meg is jelenhetnek, az előzetes tervekbe viszont rendesen belerondított a koronavírus-járvány, így nem lepődnénk meg azon, ha végül csak jövőre vethetjük magunkat az új élményekbe. Mindenesetre egy Battle Royale játék már biztosan lesz rá, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy a példáját követi majd a Fortnite és az igen friss Warzone is.

(Forrás: EA)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva