Call of Duty

Újabb ajándék Twitch dropok – Ingyen kozmetikumok a Season 3 Reloaded-el!


Ajándékok stream nézéssel!

Befutott a Season 3 legutóbbi, vélhetőleg utolsó nagyobb frissítése, így ez a szezon is a végső szakaszába érkezett. Ennek apropójából megkezdődött a Season 3 Reloaded, ami keretén belül ingyenes kozmetikumokhoz juthatunk bizonyos Twitch streamek nézésével.

Az ajándék calling card, emblem és az óra megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint összekötni az Activision és Twitch fiókunkat, amit könnyedén megtehettek EZEN A LINKEN, ahol bejelentkezés után a profilotokra kattintva a ‘Linked Accounts’ menüpont alatt véglegesíthettek.

Ezek után nincs más tennivalónk, mint Twitchen olyan Warzone vagy Modern Warfare streameket keresni, amiknél jól láthatóan fel van tüntetve a “drops are enabled”. Az ajándék dropok óránként esnek majd, az első óra után a ‘Swing in Action’ calling card-ot, a második után az ‘Skull Trooper’ emblem-et, míg a harmadik után a ‘Crimson Standard’ órát kapjuk meg garantáltan, amiket mind Warzone-ban, mind a Modern Warfare-ban használhatunk majd! Az ajándékokat egészen május 6-ig szerezhetjük meg, érdemes lesz hát sietni!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva