Call of Duty

Hatalmas hiba az új küldetésben – Az összes cuccodat és a meccset is bukhatod miatta!


A javításig ezt jobb, ha nem csináljuk!

Az Activision bőszen gyomlálja az előforduló hibákat, a legutóbbi frissítésben például egészen hosszúra sikeredett a bugfix lista, amellett, hogy kaptunk mellette jó pár újdonságot is. Az egyik ilyen újdonság az új küldetéstípus volt, a Most Wanted, amiről úgy véltük, hogy új színt hozhat a csapatos Warzone-ba. Nos, bár tévedtünk volna; ugyan egészen biztos, hogy nem így tervezte ezt az Infinity Ward, de sajnos olyan buggal került be a játékba, ami miatt nemhogy a küldetést, de az összes nálunk lévő tárgyat elbukhatjuk, így vele akár a meccset is.

Ha a küldetés teljesítése közben húzzuk fel az elesett társunk, hát inkább ne tegyük, ugyanis miután sikerült, az összes nálunk lévő fegyvert-tárgyat, konkrétan mindent elveszítünk.

Well…don’t revive your teammates when you are about to finish the new contract lmao from CODWarzone

Emellett akad pár más, a frissítés után jelentkezett probléma is, mint például az eltűnő Battle Pass (ezt időközben javították), vagy a PC-n előforduló memóriahiba, de könnyen lehet, hogy a sok egyelőre még nem jelentkezett. Az Activision mindenkit megnyugtatott, hogy tudnak a bugok létezéséről, és már dolgoznak a javításukon, amire igen nagy szükség is van, ugyanis legtöbbje olyan, ami nem várhat a következő update-ig.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva