Call of Duty

Úton van a voice chat javítás is, akár már a következő frissítéssel érkezhet!


Hamarosan végre rendeltetésszerűen fog működni az in-game voice chat.

Noha az 1.20-es update-el érkezett pár új, azért akadtak a Warzone-ban bugok már előtte is, olyanok, amiket máig nem javított még az Infinity Ward. Azért nem csak rossz érheti a ház elejét, a csapat bőszen dolgozik a javításokon, köztük olyanon is, amit a játékosok egy bizonyos része már egy ideje rendszeresen számon kér rajtuk. Bizony, hivatalosan is “megerősítették”, hogy hamarosan érkezik a játékon belüli voice chat javítása, nem kell sokat várnunk már rá.

Megerősítették – idézőjelben, ugyanis onnan tudni 100%-os bizonyossággal, hogy hamarosan érkezik a javítás, hogy a hivatalos updateket-bugokat és egyéb fejlesztői jegyzeteket tömörítő oldal0n (Trello) megkapta az “in progress” jelzőt a fejlesztőktől, ami konkrétan azt jelenti, hogy már dolgoznak az ügyön.

Pontosan nem tudni, hogy mikor fog érkezni az első csomag javítás, az viszont egyre biztosabb, hogy sok olyan problémát orvosolnak majd benne, amire elég nagy szüksége van a játéknak és a játékosoknak. A növekvő és egyre komolyabb bugokból kiindulva pedig az is egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan ismét egy szép csomaggal lehetünk gazdagabbak, főleg, hogy a sebezhetetlenséget okozót is illene nagyon gyorsan eltüntetni…

Az eddigi legnagyobb bug miatt csalás nélkül sebezhetetlenül nyerhetitek meg a Warzone meccseket!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva