Valorant

5 nagyszerű ügynök, akinek ott kell lennie a Valorant csapatodban!


Megmutatjuk, melyik ügynököket érdemes választanod.

Ahhoz, hogy valóban eredményes lehess Valorantban, sok dologgal kell tisztában lenned. Nem árt ismerned a játék alapjait, a spike-ot, a maximális FPS-t adó beállításokat, a legjobb fegyvereket, a helyes célzást és persze azt is, hogy milyen karakterek vannak benne. Most utóbbival kapcsolatban mutatunk 5 olyan ügynököt, akik közül legalább egynek mindig ott kell lennie a csapatodban.

3 ütős csapatkompozíció, amit ki kell próbálnod a Valorantban!

1.) Sage

Sokan a legjobb ügynöknek tartják a játékban, ami nem véletlen, hiszen a meccsek alatt minden képessége aranyat ér. Okosan használva a jégfallal rendkívül jól tud lezárni területeket, amiket orbjával kellően lassíthat is, a gyógyítása pedig bármelyik csapattársát és még saját magát is megmentheti. Az ultimate képessége pedig akár meccsfordító is lehet, feltéve, ha a megfelelő időpontban élsz vele.

2.) Cypher

Elképesztően sok kellemetlenséget tudunk okozni az ellenfélnek azzal, ha Cypher is a csapatunkban van. A jól elhelyezett kamerája védekezésben nagyszerű eszköz az ellenfél megállítására, a Cyber Cage remekül takar ki különböző pályarészeket, a csapdájával akár egy-egy csapattársat is helyettesíthetünk, míg az ultija pedig hatékony segítséget nyújt a másik csapat életben maradt tagjainak lefülelésében.

3.) Sova

Persze, Sova is ideális választás lehet, ha szeretnénk a lehető legtöbbet megtudni ellenfelünk pontos pozíciójáról. Az elsőre nehezen irányítható drónjával – amivel egyébként egészen jó kezdeti sebzést lehet bevinni -, valamint Recon boltjával ezt egyszerűen megoldhatjuk, az ellenfelek megtizedelésében pedig kulcsfontosságú lehet a Shock boltja és az ultimate képessége, amivel egyszerre több gyilkosságot is begyűjthetünk.

4.) Brimstone

Egyre több ranked meccsben lehet látni Brimstone-t, akivel többféleképpen is meggátolhatjuk azt, hogy ellenfelünk információt szerezhessen rólunk. Ebben segít az egyszerűen zseniális Sky Smoke képesség, ami támadásban és védekezésben is kulcsfontosságú lehet, míg az Incendiary a CS:GO molotovjához hasonlóan tudja feltartani a másik csapat tagjait. Ha pedig már sejtjük merre van az ellenfél, akkor lepakoljuk a Stim Beacont, ami a csapattársak tüzelési gyorsaságát is megnöveli, vagy a nyakukba küldjük ultinkat, ami óriási sebzéseket tud produkálni egészen nagy pályarészen.

5.) Breach

Fontos leszögezni, hogy Breach szinte csak akkor lehet kiváló választás, ha a csapatunkon belüli kommunikáció megfelelően működik. Nyilván ezt előre nehéz megmondani, ezért leginkább ismerősökkel való meccsek alatt érdemes hozni akkor, ha már nagyon jól ismerjük a pályákat, hiszen képességeivel a falakon keresztül tudja a legnagyobb segítséget nyújtani. Főleg akkor, amikor a csapatod szeretne pusholni kicsit.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva