Egyéb

Menő szájmaszkokat dob piacra a Disney, a bevételeiből pedig 1 millió dollárt adományoz el!


Igen, van Bébi Yodás is!

A Disney bejelentette, hogy piacra bocsájtja saját tematikájú szájmaszkjait, amiken az egeres cég legnépszerűbb karakterei jelennek majd meg.

A forgalomba került maszkokból befolyó összegből 1 millió dollárt jótékony célokra fordítanak, emellett 1 millió darab szájmaszkot adományoznak el, amiket a MedShare humanitárius szervezeten keresztül osztanak szét nehéz sorsú, nélkülöző családok között.

A maszkokon – mint említettem – a Disney népszerű karakterei jelennek meg, így mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét; természetesen van Star Wars-os és Marvel szuperhősös, Disney hercegnős, Toy Story-s, de akad Szörny Rt.-s, Stitch-es és Micimackós is, na meg persze sokunk kedvence: Bébi Yoda is.

A maszkokat a CDC előírásai alapján készítették, tehát megfelel az utcai-bolti-hétköznapi használatra és kellően megfelel a koronavírus prevenciós szabályoknak, de komolyan hangsúlyozzák, hogy profi orvosi felhasználásra alkalmatlan! 

A maszkokat tematikákra bontva négyes csomagban vásárolhatjuk meg 19,99 dolláros – 6300 forintos – áron (plusz a szállítási költség), viszont Magyarországra – hasonlóan pár környező országhoz, vélhetőleg a határzár miatt – egyelőre még nincs kiszállítás. Reméljük a hivatalos kereskedelmi forgalomba kerülésre ez változik, ugyanis a Disney Shop szerint július 15-én már megvásárolható lesz.

(Forrás: The Verge)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva