Call of Duty

Egy bug miatt belső nézetből nézhetjük végig az ugrásokat, majd játék nélkül nyerhetünk!


Egy újabb bug teheti tönkre az egész játékot...

A Warzone akár jó is lehetne, most viszont a legtöbb játékosnak olyan problémákkal kell szembesülnie, amik a remek startot követően még elképzelhetetlennek tűntek. Ezen sajnos a legfrissebb óriás update sem segített sokat, sőt talán még rontott is a helyzeten, így a játékosok a rossz in-game voice chat, az óriási és folyamatos lag, a sérthetetlenség, a rosszul működő bugos Most Wanted küldetés, az irreálisan megnőtt matchmaking és számos egyéb előforduló, a játékot teljesen tönkretevő hibák miatt foghatják a fejüket.

Ennek tetejébe felbukkant egy újabb hatalmas bug, ami elsőre jópofának tűnhet, de rossz kezekben mindenki játékát teljesen tönkre tudja tenni.

A bug miatt az ugrásokat nem külső nézetből látjuk, hanem FPS-ből, ami elsőre talán jól is mutathat, mivel beláthatunk vele a repülőgépbe és közelről nézhetjük végig mások ugrását…

My game glitched out BIG TIME. Ever wondered what it looks like inside the plane? from r/CODWarzone

Aztán jön a fekete leves, ugyanis ebben a nézetben nem ugorhatunk ki, így addig a gépben maradunk, míg az teljesen el nem tűnik. Ekkor, – mikor már jó távol vagyunk a játéktértől – kidob minket a repülőből, és zuhanunk a semmibe, ami azért is vicces, mert még a kör sem öl meg minket.

A demonstráló videóban láthatjuk, hogy a játékos egészen a játék végéig elvolt így, amit aztán meg is nyert, mivel a pályán lévő mit sem sejtő játékosokat – az egyébként valódi nyerteseket – a gáz megölte.

Mondanom sem kell mekkora gond lehet ez, ha valóban egy olyan játékosnál jelentkezik, aki ezt gátlástalanul ki is használja, mivel azok, akik kemény játékkal eljutottak a meccs végére mint valódi győztesek, ilyen módon kell meghalniuk, úgy, hogy ez ellen semmit az ég világon nem tehetnek. Sajnos a több, mint 50 millió játékos között egészen biztosan akadnak jószerivel olyanok, akik képesek is ezt meglépni…

A hibák egyre csak gyarapodnak, és egyre nagyobb nyomás helyeződik a fejlesztőkre is, akik ugyan vállvetve próbálják elejét venni ezeknek, a tendencia viszont az, hogy a számos javítást tartalmazó frissítések lassan több kárt okoznak a játékban, mint javítani hivatottak. Azért nagyon reméljük, hogy hamarosan helyreáll a világ rendje, és hasonló minőségű játékba kezdhetünk majd bele, mind amilyen a megjelenés napján volt. Okunk a reményre pedig lehet, mivel számos másik megnevezett hiba mellett, ez is “in progress” jelzésű a Trello-n!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva