Call of Duty

Sokaknak elmaradt a dupla és a normál XP is, de már úton lehet a segítség!


Bőszen javítják a hibákat, de még így is előfordul, hogy nem rendeltetésszerűen működik valami...

Nem könnyű most Call of Duty játékosnak lenni. Szinte mindegy is, hogy Modern Warfare vagy Warzone játékosokról beszélünk, mindannyian szembesülünk azokkal a hibákkal, amik bizony alaposan rányomják a nem kívánatos pecsétet az Activision és az Infinity Ward jobb sorsra érdemes portékájára. A hét végéhez érve sajnos szép számban születnek felháborodott posztok Redditen – és ami a legfontosabb -, az Activision hivatalos Support fórumán.

Sokan sokféle problémáról számolnak be, ami a játék jelenlegi állapotát tekintve nem is lehet meglepő, de mostanra már ott tart a dolog, hogy már az egyik legegyszerűbb játékbéli esemény, a Dupla XP hétvége is rosszul működik, sőt!

Azt még talán könnyen meg lehetne emészteni, hogy sokszor nem kapunk dupla tapasztalati pontot, azt viszont már kevésbé, ha egyáltalán nem üti a markunkat semmi… Jelenleg ugyanis a Modern Warfare-ért fizető, illetve a Warzone-ban sokat elköltő játékosok tucatjai számolnak be arról a hibáról, hogy több lejátszott meccs után nemhogy duplát, de egyáltalán nem kapnak semmilyen XP-t.

This "No XP bug" is terrible from CODWarzone

Constant crashes, XP not being awarded, freezing issues, matchmaking problems from modernwarfare

Persze nem ez az első eset, hogy rosszul működött a bónusz hétvége, akkor az érintett játékosok pár nappal később kapták meg az elmaradt pontokat, úgy a szintlépést, ezért most sem kell pánikba esni, bizton remélhetjük, hogy ez esetben is hasonlóképpen lesznek kompenzálva a játékosok.

Jelenleg nem ez a legjobb vigasz, főleg nem azoknak, akik már a játék abbahagyásán törik a fejüket, de az Infinity Ward most a játékosok türelmét kéri, ugyanis a legtöbb hibát már jegyezték, és bőszen dolgoznak a javításokon. A lista viszont igen hosszúra nyúlik már, így könnyen előfordulhat, hogy pár hétig még elhúzódhat ez a kényszerű bugfix időszak…

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva