Call of Duty

Bejelentették: komoly változások lesznek a Warzone pályájában és új operátorokat is kapunk!


Hamarosan minden titokra fény derül!

Nem oly rég két Warzone-on is dolgozó fejlesztő beszélt a GameGen-nek adott interjúban a játék jövőjéről, és bizony több olyan dologról is szüt ejtettek, amikért egy ideje már rágják a fülüket a rajongók. Előbb Aron Hodge árulta el, hogy hamarosan bekerül a Duó mód is a játékba, ezt pedig az Infinity Ward vezető narratív tervezője, Taylor Kurosaki folytatta, aki szintén megerősített egy-egy terjengő pletykát, szóbeszédet.

Hivatalosan is jön a Duó, de 13 új játékmód is érkezhet hamarosan a Warzone-ba!

Korábban már volt szó a Warzone pályáján hirtelen felbukkant beléptetőkártyáról, amit egyelőre semmihez sem tudunk használni. Itt már bizsereghet a pókösztön, ugyanis Kurosaki már beszélt arról, hogy hasonló történetvezetést álmodik a Warzone-ba mint amilyen az Apex Legends-ben és amilyen a Fortnite-ban is van, ezek után pedig nem olyan nehéz összekötni a szálakat és kisilabizálni, hogy a későbbiekben ezek bizony értelmet is nyernek majd.

A több játékmód érkezését is leleplező dataminer a Warzone kódjai között megtalálta a belépőkártyákat is, amiből rögtön hármat is kapunk: egy pirosat, kéket és egy zöldet, ám ezekhez egyelőre nem volt semmi társítva. A bunkerek sorai között viszont már más a helyzet, ugyanis oda már be volt írva, hogy a megfelelő kódot – kódokat használva kinyílnak, sőt, megtalálta azt az animációt is, ahogyan kinyílnak.

Az interjú során erre a teóriára licitált rá Kurosaki, aki megerősítette, hogy a játékosok nagyon jó úton haladnak a megfejtés felé, bizony Verdansk sokkal többet tartogat, mint amennyit jelenleg láthatunk belőle.

“A játékosok már most találkozhatnak olyan dolgokkal, amiket Verdanskban ezelőtt még nem…A Season 4 során pedig a játékosok előtt is le fog hullani a lepel pár titokról, és ahogyan a harcok folytatódnak Verdanskban, úgy lesz majd egyre izgalmasabb is.”

Ezzel tulajdonképpen – még ha kicsit ködösen is – de megerősítette azt a tézist, miszerint új területekkel bővülhet, esetleg drasztikus változások lesznek a jelenlegi pályán, Verdanskon, netalántán egy új pályával bővülhet a Warzone. Előbbiekre azért sokkal nagyobb az esély és bizony a játékosközösség túlnyomó része is erre spekulál, illetve Kurosaki is erre és a belépőkártyák – bunkerek kapcsolatára utalt, aki ennél tovább is ment.

Hamarosan kiderül, milyen titkokat rejtenek a bunkerek!

“Egyre többen és többen csatlakoznak be a harcokba, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathattuk a játékosoknak azokat az új harcosokat, akikkel folytathatják majd a csatározásokat.”

Ezzel pedig igazából csak azt erősítette meg, amit eddig is tudhattunk, mégpedig az új operátorok érkezését az új szezonban. Ez azt is jelenti egyben, hogy a fejlesztők jóval előrébb tartanak a munkálatokkal, mint arra bárki is számított volna, ami azért is pozitív mert így jóval nagyobb erőforrás jut a hibák javítására is. Mindenesetre jó azt hallani a fejlesztőktől, hogy hosszabb távon tervezik toldozgatni-foltozgatni sokak kedvencét.

Pontos információ egyelőre nincs arról, mikor kezdődik az új szezon, de sokan június első felét jósolják lehetséges kezdésnek, mivel a jelenlegi Battle Pass június 2-ig fog tartani.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva