Apex Legends

Az Apex Legends több rekordot is elért – Youtube-on rekordnézettség, PS4-en a legnépszerűbb ingyenes játék!


Az Apex Legends játékosbázisa elég stabil, sőt!

Az Apex Legends 2019 legnagyobb meglepetése volt, ami minden előzmény nélkül robbant be, és az összes platformon elképesztő sikereket ért el, köszönhetően a példamutató minőségének úgy, hogy közben teljesen ingyenesen bárki számára elérhető.

A hero shooter műfaját vegyítő battle royale jelenleg az ötödik szezonját várja, aminek előzetese óriásit aratott Youtube-on: tegnap csak az előzetes élő bemutatójára több mint 3 millióan voltak kíváncsiak egyszerre, amivel pillanatok alatt a Youtube legfelkapottabb streamjévé, majd videójává lépett elő!

Ennek tetejébe pedig az Electronic Arts szolgált egy örömhírrel, mégpedig hogy az Apex Legends volt 2019 legnépszerűbb ingyenes játéka Playstation 4-en. Ez elsőre nem tűnhet meglepőnek, viszont annak tudatában, hogy jelenleg minden téren a Fortnite az uralkodó -és nem csak az ingyenes játékok palettáján -, illetve a battle royale műfajában is abszolút első számú – már annál inkább.

A Fortnite olyannyira erős, hogy az Epic Games szinte csak a játék mikrotranzakciós részéből befolyt összegből állította fel a Steam konkurenciájának számító Epic Game Store-t, ahova sikerült jó pár kiadót exkluzív megjelenésekkel is besoroznia.

Az jelenleg is futó szezon is rendesen felrázta az Apex amúgy sem unalmas világát: Revenant története, a játékbeli változtatások és az immár két pálya szerepeltetése nagyon úgy tűnik kifizetődő volt, és a május 12-én érkező Season 5 ugyan jóval kevesebb meglepetést tartogat mint elődje, mégis úgy tűnik sokkal több játékost vonz a bosszúra szomjazó új karakter, Loba megjelenése és története, mint eddig bármi.

Az Apex 2020-as terveibe némileg “belerondított” kicsit az Activision szintén ingyenes és hasonlóan a semmiből berobbant battle royale címe, a Warzone, ami jelenleg hasonlóan tör előre, mint ahogyan tette azt a Respawn játéka tavaly. Bárhogyan is alakuljon, az Apex Legends jelenleg töretlenül az egyik legnépszerűbb játék a piacon.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva