Fortnite

Hivatalosan is a Fortnite minden idők egyik legnépszerűbb játéka!


Elképesztő mennyien játszanak vele!

Sokan mára nagyon szeretnék temetni az Epic sikercímét, a Fortnite-ot, sokan nagy gonddal be is számolnak arról, hogy most végre megtörhetett a sikerszéria és innentől már csak lefelé vezet az út, de a valóság ezzel szemben pont ennek az ellenkezője. A Fortnite egyre nagyobbra duzzad, és jelenleg a videojáték történelem egyik, ha nem a legnépszerűbb és legjátszottabb alkotása.

Az Epic legutoljára 2019 márciusában számolt be a játékosbázisának mibenlétéről, akkor – az összes platformról – körülbelül 250 millióan játszottak vele. Nos, a mai hivatalos jelentéseik alapján, tehát 2020. május 6-i adatok szerint a Fortnitenak összesen 350 millió regisztrált felhasználója van.

Sőt, azt is hozzátették, hogy a játékosok csak áprilisban 3.2 milliárd!!! órát töltöttek el a meccsekben.

Ezzel a számmal a Fortnite minden idők egyik legnépszerűbb játékává vált, rajta kívül csak a Minecraft ért el hasonló magasságokat az idestova 15 éves töretlen pályafutása alatt, hozzáteszem az Epic Games battle royale címe alig három év alatt érte el ezt az eredményt. Ennél pontosabb adatokat nem közölt a cég, így nem tudjuk pontosan, hogy naponta, hetente vagy havonta mennyi a valóban aktív játékos, de gyanítjuk, hogy olyan nagy mértékben nem térhet el az a szám sem.

A játék bizony töretlenül menetel előre, ami – hála a rengeteg kollaborációnak, exkluzív tartalomnak és eseménynek, amiket játékon belül tartanak – egyre népszerűbb és népszerűbb lesz.

Végre megszerezhetjük az ingyenes Neon Wings Back Blinget – Szombaton Party Royale Premiere esemény világsztárokkal!

Hamarosan például egy óriási ünnepség keretén belül elstartol a Party Royale Dillon Francis, Steve Aoki és Dedmau5 közreműködésével, de a legutóbb a játékban megtartott Travis Scott koncertre is hihetetlenül sokan voltak kíváncsiak.

A Fortnite tehát köszöni szépen, soha nem volt még ennél jobban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva