Valorant

Így bánj a pénzzel a Valorantban!


Pár tuti tipp, hogy könnyebben boldogulj.

A tapasztalt FPS játékosok számára nem lesz meglepő, hogy mennyire fontos az, hogy az online meccsek alatt a lehető legjobban beoszd a pénzedet, hiszen a kellő felszerelés hiányában sokszor lehetetlen egy-egy kört lehozni. Éppen ezért most összeszedtük nektek, mi mindent érdemes megfogadnotok akkor, ha ilyen szempontból is a leghatékonyabbak szeretnétek lenni a Valorantban.

A Riot lövöldéjében összesen 4 dologgal tudsz szerezni pénzt magadnak: sikeresen lerakod a spike-ot (300 kredit), megölsz egy ellenfelet (200 kredit), megnyered a kört (3000 kredit), vagy ha éppen elbukod, ami az elsőnél 1900, a másodiknál 2400, a harmadiknál pedig 2900 kreditet ér. Fontos azonban tudnod, hogy egy teljes vásárláshoz (full buyhoz), ahol veszel páncélt, képességek és valamilyen erősebb fegyvert átlagosan 4500 kreditre van szükség.

Mint ahogy az életben, úgy a Valorantban is sokan vannak olyanok, akik mindig minden pénzüket elköltik, de neked nem szabad közéjük tartoznod. Szerencsére azért eléggé egyszerűen leellenőrizheted, hogy a következő körnek mennyi pénzzel vágsz majd neki: csak nyomd meg a B gombot és a portréd alatt mutatni fogja a vásárlási menü, hogy minimum mennyi kredittel indulhatsz legközelebb, ami értelemszerűen csak nőhet, ha a korábban felsoroltak közül valamelyiket összehozod.

A legjobban akkor jársz, ha mindig figyeled, hogy csapattársaid mit vásárolnak, ha pedig úgy döntenek, hogy eco körbe kezdenek (azaz spórolás céljából szinte semmit nem vásárolnak), akkor hozzájuk hasonlóan te is a lehető legkevesebbet költsd a kör elején, hogy aztán a következőnek már sokkal jobb felszereléssel vághass neki. Persze, néha lesznek olyan társak, akik senkivel nem törődve mégis bevásárolnak, őket ezért jobb szemmel tartani, hiszen amint meghalnak, jó eséllyel lecsaphatsz a fegyverükre.

A költségek optimalizálásában az is rengeteget segíthet, ha tisztában vagy vele, hogy a különböző árkategóriákban mik azok a fegyverek, amikkel eredményes tudsz lenni. Nyilvánvalóan ez teljesen játékosfüggő, de ha ránk hallgattok, akkor drágulási sorrendben ezekkel próbálkoztok: Ghost (500 kredit), Spectre (1600 kredit), Bulldog (2100 kredit), Phantom/Vandal (2900 kredit) és végül a mesterlövészek kedvencének számító Operator (4500 kredit).

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva