Call of Duty

Befutott egy kisebb bugfix-balansz update, cserébe halálossá vált a Hearthbeat Sensor!


Tesztelések után tegnap befutott egy kisebb bugfix és balansz update, ami végre tartalmazta a szükséges .357 Snake-shot Akimbo nerfet.

Az RPG-t érintő változtatásokról viszont még semmi hír, azon kívül, hogy hamarosan érkezik. Ha valakinek esetleg nem lenne elég ez a miniupdate, az ne keseredjen, ugyanis a következő hetekre komoly mennyiségű hibajavítást ígért mindenki Joe Cecot-ja. Lássuk hát, miket tartalmaz ez a rapid update:

Március 7 – Modern Warfare és Warzone patch notes

  • Változtattak a Bruen MK9 kioldásához szükséges challengen, már könnyebb megcsinálni a füst-ölés küldetést
  • Megoldottak pár járműt érintő hibát
  • Különböző exploitokat is javítottak, beleértve Ground War Infected-et is
  • GameBattles: javították azt a hibát, ami miatt sokszor nem lehetett új meccsbe lépni
  • Csökkentették a Lightweight és a Match Grade Trigger kiegészítők fire delay-ét az összes .357-en
  • .357 Snake Shot sebzésén állítottak (nerf)
  • Javítva a .357 Snake Shot bug, ami miatt távolabbra sokkal nagyobbat sebez

Azt, hogy pontosan milyen járművekhez miféle javítás érkezett nem tisztázott, ahogyan az egyéb exploitok javítását sem részletezték túlzottan, de mint már mondottam a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a hibák javításán, amiket az elkövetkező hetekben kisebb-nagyobb frissítések formájában fognak majd a játékba implementálni, ezt egyébként maga Joe Cecot állította. Érkezik gyógyír például a folyamatos XP bugok, Battle Pass eltűnések, indokolatlanul ingadozó kapcsolat és lag, voice chat, random beakadásokra is.

A frissítés érkezése előtt viszont magyar játékosok osztottak meg Redditen egy újabb igen komoly hibát (innen is pacsi srácok), ami a Hearthbeat Sensort egy csapásra a legrosszabb kiegészítővé varázsolja. Használatával ugyanis nemhogy nem látjuk az ellenfeleinket, hanem egészen konkrétan meg is ölhet minket.

Heartbeat sensor bug from CODWarzone

A Hearthbeat Sensorral az utóbbi időben egyébként is megszaporodtak a hibák, sokan például annak ellenére nem látják vele az ellenfélt, hogy azok egyáltalán nem használtak Ghost perket. Többen jelezték már, hogy csak azokkal a szenzorokkal fordulnak elő ezek a problémák, amiket a pályán elszórva, vagy ládából vesznek fel, ugyanis a loadout dropból kivettek tökéletesen működtek. Egyelőre még nem érkezett hivatalos állásfoglalás a bugokról, szóval csak óvatosan!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva