Counter Strike

A Salamanderrel jön a 40 000$-os liga rájátszása, nem lesz könnyű dolguk!


A hétvégén jön a HomeSweetHome kupa playoff, magyar kommentárral!

Már a bejutás is nagy bravúrnak számított a HomeSweetHome kupa harmadik hetére. Minden hétre érkezik 14 meghívott csapat, hozzájuk kettő csatlakozik a nyílt kvalifikációról. A harmadik hétre a FATE-nek és a Salamandernek sikerült bejutnia olyan teamek mellé, mint a Complexity vagy a forZe.

A mezőny tehát nagyon erős, ennek megfelelően a heti díjazás sem gyenge. Az első helyezett 30 000$, míg a második 10 000$-t tehet zsebre. Összesen 8 versenyhét van, ebből a Salamander egyelőre csak a harmadikban van bent biztosan. Amennyiben itt jól szerepelnek a playoffban, könnyen lehet, hogy meghívják őket másik hetekre is, ha esetleg nem sikerülne újra bekvalizniuk. Tegnap már beizzították a meglepetés-vonatot, ugyanis a csoportjukból első helyen jutottak ki, maguk mögé utasítva ezzel az AGO és a forZe csapatát!

 

Óriási győzelem: a Salamander elverte a TOP20-as forZe csapatát!

 

A mai nap folyamán lejátsszák a D csoport meccseit, és kialakul a rájátszás ágrajza. Ám ha lehet hinni a pletykáknak, a Salamander szombaton a Complexity csapatával csap majd össze. Amint hivatalos az időpont, cikkünket frissítjük! A rájátszás kommentátorai szombaton Zsokker és insect, vasárnap Benccce és insect lesznek. A magyar közvetítést a metabro twitch csatornáján követhetitek majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva