Call of Duty

Hamarosan bővülni fog a gulág fegyvertára – egy fejlesztő beszélt a gulág jövőjéről és múltjáról!


Hamarosan a Gulág rendszerébe is belenyúlnak.

Az elmúlt pár napban egészen tetemes változásokat üdvözölhettünk a Modern Warfare-ban és a Warzone-ban, érkeztek szükséges bugfixek és befutott tegnap az új playlist is, viszont ezekkel nem volt mindenki teljesen elégedett, sőt!

Most pedig a GameSpot által készített interjújában Amos Hodge, a játék egyik vezető fejlesztője beszélt arról, hogy a jövőben szeretnének majd apróbb változtatásokat eszközölni a Gulág rendszerében.

” Azért, hogy később se váljon unalmassá egészen biztosan változtatni fogunk majd a gulág kezdő fegyverein, de természetesen a fő célunk továbbra is az, hogy ne legyen benne sok variáció, hogy a játékosok tudják, mire számíthatnak.” – mondta Hodge.

A régi vágású CoD játékosok jól tudhatják, hogy magát a gulág három kis pályáját a Modern Warfare 2-ből ollózták ki, sőt, a küldetés egyik legemlékezetesebb pillanata pont az volt, mikor a – jelenleg a Warzone 1v1-eként is funkcionáló – börtön fürdőibe berobbantottuk magunkat, hogy aztán Ghost instrukciói segítségével leléphessünk onnan. Na de hogyan nyerte el a jelenlegi formáját?

“A srácok nagyon jó munkát végeztek a játékkal, de sokszor érezheti valaki unfairnek ha lelőtték, mivel elég egyetlen rossz mozdulat és véget is ért a játék. Sőt, nem minden játékos kerül olyan csapatba, ami képes az olajozott összjátékra, ezért is kellett lehetőséget adnunk nekik arra, hogy vissza tudják magukat hozni a játékba.” – világított rá a kreatív vezető.

Hodge azt is elárulta, hogy ezzel egy időben készítették a Modern Warfare 2v2 Gunfigt módját is, amit akkor ő egy jelnek vett. Több kísérletezés után – mint például nyertes gulág után az előző loadouttal vagy a gulágban kapottal visszakerülni – végül megszületett az 1v1 free respawn most ismert formája.

“Úgy láttuk a pisztoly elég lesz, hogy a játékos ne legyen védtelen, de nem elég erős ahhoz, hogy ajándék killekért az aktív játékosok közé lehessen ugrani vele.”

A fejlesztő ugyan nem árulta el, hogy mikor terveznek frissíteni a gulág fegyver állományán, de komolyan hangsúlyozta, hogy nem szeretnének folyamatosan belenyúlni ebbe a rendszerbe. Az utolsó nagy – mid-season frissítéssel ugyan még lehet erre esély, de a legtöbben inkább már csak a következő, immáron negyedik MW szezonban számítanak rá, ami vélhetőleg június elején veszi majd kezdetét.

(Forrás: GameSpot)

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva