Valorant

Magas a pinged Valorantban? Itt van rá a megoldás!


Így jobban fognak menni a meccsek is.

Több mint egy hónapja érhető el a Valorant bétája, ami már ranked móddal is várja a játékosokat. Sajnos azonban sokan vannak olyanok, akik a világszerte megtalálható szerverek ellenére is magas pingtől szenvednek, ezért most megmutatjuk, hogy hogyan lehet ezt a lehető legkisebbre csökkenteni.

Első lépésként indítsd el a játékot, irány a Settings / Video / Stats szekció, ahol állítsd Text Only-ra a Network Round Trip Time-ot és a Packet Loss-t, hiszen ezekkel fogod látni, hogy éppen mekkora a probléma. Ha ezzel megvagy, lépj ki a Valorantból és nyisd meg internetböngészőben a Speedtest.net-et, ami megmutatja, hogy milyen az internetkapcsolatod aktuális sebessége – ha lehet, akkor hálókábelen keresztül mérd ezt meg, mivel az sokkal stabilabb netet tud adni, mint a wifi.

Ezután az Asztalon nyomd meg a Windows + X gombot, kattints a Futtatásra, ahova írd be, hogy cmd, majd nyomj egy Entert. Itt írj be annyit, hogy ping google.com és ismét nyomj egy Entert, amiből pontosabb képet kaphatsz a pingedről. Ha problémát tapasztalsz, akkor az ipconfig /flushdns paranccsal próbáld meg helyrehozni. Ha ez se vezet eredményre, akkor kövesd az alábbi videóban lévő utasításokat.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva